Šta je novo?

Audio CD, ma nemoj!

JJ Okocha

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2006
Poena
309
Desilo mi se nesto cudno na kompu, ne mogu tacno da odredim kada, ali je od skoro, to je sigurno.
Naime, u win exploreru, kad otvorim "MyComp.", pod "Devices with Removable Storage" non stop mi stoji "AudioCD", uredjaj je LG-jev DVD pisac, znaci bilo da unutra nema nista, bilo da se ubaci audio cd, ili nekakav drugi ili DVD; sve sam isprobao. Pokretanjem se otvara winmedia player, bilo sta da je u pitanju. Do sadrzaja CD/DVD-ja dolazim preko "explore" opcije u kontekstnom meniju, nakon desnog klika...
Sa Total Commanderom situacija je normalna, znaci klikom na drive koji se odnosi na moju optiku otvara se njen sadrzaj (pa makar on bio i audio CD), a ne winmpl. koji se u win exploreru pokrece "po defaultu"!
Mozda je banalnost, ali me jako nervira...:-devil-:

dvoklikom na optički drajv u my computer se otvara po default-u aplikacija koja pušta dotični sadržaj.
to je normalno.
da non stop prikazuje da je u pitanju audio cd to nije.
ako hoćeš da vidiš sadržaj onda ili klikni na drajv levo u stablu ili izaberi explore iz kontekstnog menija.

Udji u device manager i disable-uj cd/dvd, pa onda idi na scan for hardware changes-trebalo bi da pomogne
Pozdrav

Bolje uninstall nego disable.

Nazad
Vrh Dno