Šta je novo?

Atx napajanje

nikola123

Cenjen
Učlanjen(a)
16.12.2010
Poena
159
Evo ovako ako moze misljenje bio bih veoma zahvalan. Naime imam neko kinesko napajanje i zelim da ga zamenim sa atx ( nisam siguran za oznaku). Napajanje ima 500-600w ( nisam sto posto siguran zaboravih ali mislim da je 600w recimo da jeste) pa me zanima. Ako ja uzmem ovo napajanje. Da li cu moci da na primer kasnije stavim neku bolju graficku kartu. Trenutna konfiguracija AMD phenom 720 be, 5750, i ima hdd 4gb rama ddr3 ali dobro to. Pa ako moze pomoc i misljenje. Hvala unapred.

Evo ovako ako moze misljenje bio bih veoma zahvalan. Naime imam neko kinesko napajanje i zelim da ga zamenim sa atx ( nisam siguran za oznaku). Napajanje ima 500-600w ( nisam sto posto siguran zaboravih ali mislim da je 600w recimo da jeste) pa me zanima. Ako ja uzmem ovo napajanje. Da li cu moci da na primer kasnije stavim neku bolju graficku kartu. Trenutna konfiguracija AMD phenom 720 be, 5750, i ima hdd 4gb rama ddr3 ali dobro to. Pa ako moze pomoc i misljenje. Hvala unapred.

Jos kad bi znao i bio siguran kako se zove to napajanje??????????Mozda bi i neko mogao da ti pomogne.

Jos kad bi znao i bio siguran kako se zove to napajanje??????????Mozda bi i neko mogao da ti pomogne.

Ne znam nisam mogao oznaku da zapamtim mnogo dugo za pamcenje. Samo znam da je 600w. Znam da nije mnogo podataka ali sta da radim samo sam ovo zapamtio :) .

Zapisi, pa reci onda:d (sigurno ces upamtiti)

Ovako mozemo samo da nagadjamo

ako je samo ATX nevalja to nicemu, 99% je obican kinez... pogotovo ako je 600w za ~20e

ako je samo ATX nevalja to nicemu, 99% je obican kinez... pogotovo ako je 600w za ~20e

On meni rekao 30e. Pa recite koje do 4000 din. Ako je moguce da na ovo napajanje sutra mogu da stavim neku novu kartu kada mi ova zastari. Pa ako moze plz pomoc.

Ma moras uzeti brand napajanje neko, ispod 40e tesko.. ATX su sva napajanje vec vise od 10 godina tako da to sto ti je rekao neznaci nista

Poslednja izmena:
Ma moras uzeti brand napajanje neko, ispod 40e tesko.. ATX su sva napajanje vec vise od 10 godina tako da to sto ti je rekao neznaci nista

Pa dobro reci ti koje da uzmem koje opravdava ulaganje. Jer ova graficka je za sada dobra ali sutra ako budem hteo da menjam da ne moram i napajanje uz to. Tako da recite koje da uzmem da ne bacam pare na neke kineze.

brate vijaj neko brand name napajanje u oglasima sa garancijom...to ti je najbolje jeftinije ces proci a dobices sta ti treba...npr. Chieftec cft 600w, Cooler Master GX 650W, ili neko drugo brand name od 600W... :)

Bolje uzmi polovno brendirano napajanje koje je jos u garanciji nego nekog kineza. CM extreme power 500w je lepo napajanje i po oglasima ga imas za cca 30e npr.

brate vijaj neko brand name napajanje u oglasima sa garancijom...to ti je najbolje jeftinije ces proci a dobices sta ti treba...npr. Chieftec cft 600w, Cooler Master GX 650W, ili neko drugo brand name od 600W... :)

Pa znas kako ako imaju ova napajanja polovna do 4000 uzeo bih . Ali polovno odkud znam moze da radi ali isto tako moze da crke sutra dan ipak je to napajanje. Hajde ljudi dajte neki predlog sta da uzmem jer u napajanja se nista ne razumem pa ako ima nko neki predlog.

Poslednja izmena:
Brand napajanja, pogotovo modularna imaju visegodisnju garanciju, a na obicnog kineza dobije 1god, zato ti se isplati uzeti neko brand napajanje u garanciji. imace daleko bolje iskoriscenje snage, stabilnije napone. Markoni96 ti je dao spisak napajanja koja mozes juriti po oglasima, ja sam ti rekao za jedno napajanje koje je jako dobro i prilicno jeftino se nadje polovno a u dobrom stanju.

uzmi lc green power 550w, 3 god dobro je napajanje,
mislim da je neka srednja klasa i zadovoljava ulozeno-dobijeno i dosta je tiho

lc green 550w bas i nije za jace graficke od 8800GT, 4870, itd.. moze i jace al to je vec rizik

Nazad
Vrh Dno