Šta je novo?

ATX format

Kaludjer_

Cenjen
Učlanjen(a)
11.04.2011
Poena
169
Ima li neko CAD ili neki drugi fajl sa rasporedom rupa za ATX ploce ? Ovo mi je potrebno kako bih odstampao taj fajl, zalepio na lim i razbusio rupe za plocu. Pozdrav !

btw. nema nikakve print verzije, ima raspored ali trebaju mi tacne dimenzije (slika, cad, bilo sta) da mogu da odstampam, zalepim i izbushim :/
Imas tacan raspored rupa sa svim dimenzijama na strani 12. Sve mere su ti u inch. ( 1 inch = 25,4 mm )
Nacrtas u autoCad-u 1:1 odstampas i to ti je to.

Nisam ni provalio da su to mere, ne vidi se lepo dok se ne zumira. Sad cu to u cadu odraditi .

A sta pravis to? :)`

Evo, uradio sam u AutoCadu 2006 pa ako nekome zatreba, tu je. @okmijun Radim konverziju dell XPS 710 sa BTX formata na ATX pa posto nemam neko ATX kuciste kako bi iskoristio I/O panel i tray za plocu moram da iskoristim ovo BTX i da to prepravim :)

Prilozi

• ATX2.rar
    7.3 KB · Pregleda: 31

A4V8ADC7_DELL%20XPS%20710.jpg

mmmmmmmm :)

Nemoj samo da upropastis ove resetke nazad :)

dobri stari BTX, loodilo koje nikad nije zazivelo... aj sretno!

A4V8ADC7_DELL%20XPS%20710.jpg

mmmmmmmm :)

Nemoj samo da upropastis ove resetke nazad :)
Odradio sam I/O jos samo masku (plasticni deo) da preradim i to bi bilo to :) Cilj mi je da sto vise zadrzim taj XPS stil, da to bude sto je vise moguce isto. Otvoricu jednu temu pa cu postaviti slike, sad gledam i nema nijedna BTX na ATX tema ;) @okmijun 'fala ;)

Nazad
Vrh Dno