Šta je novo?

ATP3 naslednici

Enthusiast

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2009
Poena
309
Da li Altec Lansing MX6021 predstavlja pristojnog naslednika ATP3? Šta dobijam a šta, i ako, gubim prelaskom na njih?

P.S. Kontakt levog zvučnika kod ATP3 me zeza, lošije se čuju visoki tonovi, jasno slabije radi. Mrzi me da se vucaram po servisima a i koristim ih od 2002. godine.

Kako moze zvucni sistem od 200w(MX6021) da bude naslednik zvucnom sistemu od 27w(ATP3)? :)

Pravi naslednik ATP3 je VS4621 kojeg sve redje ima u prodaji.

Pravi naslednik ATP3 jeste VS4121, zvucnici su bili slicne snage atp3(30W)/vs4121(31W). Oba sistema su u svoje vreme bili ok 50-60€
Bitna razlika je u totalno redizajniranim visokotoncima koji se kristalno cuju. Mada su malcice podbacili kod samog woofera na VS4121,
daleko da je zvuk los, jednostavno ATP3 ima izdefinisaniji bas.

MX6021 totalno druga planeta..

OK. Da li je MX6021 bolji? ATP3 sam kupio u leto 2002. godine i mislim da su tada bili 70€ u PC Centru na Dušanovcu.

Sada nije bitna ta razlika u ceni, imam novca za MX6021.

Ja bih ti preporucio VS2721, uzeo sam ih pre neki dan. Sasvim korektan zvuk za 50e, u rangu ATP3. Sateliti su jako prijatnog zvuka, SUB je malo vise napumpan, ali ne preterano. Veruj mi da na nasem trzistu trenutno ne mozes da uzmes kvalitetne PC zvucnike kao sto su bili npr MX5021, PT6021...

VS2721 sam čuo. Zvuče lošije od ATP3. A i voleo bih prelaz na bolje zvučnike.

Ako su novi, u garanciji... I dalje je hazarderski?

Ne znam sta da ti kazem... Rekoh da san trazio zvucnike poprilicno dugo, dosta sam citao o MX6021 i ljudi nisu preterano odusevljeni sa njima + sto se dosta cesto kvare na osnovu komentara korisnika. To sad ne znaci da ti ne treba da ih kupis. Poslusaj ih malo, ponesi telefon u prodavnicu, prikaci, pusti par pesama... mada to nije merodavno, ali imaces bar neku sliku o tome da li da ih kupis ili ne. Ali, ako se tebi dopadnu, nema razloga da ih ne kupis! uostalom, zato i postoji garancija u slucaju da se nesto desi.

Nazad
Vrh Dno