Šta je novo?

ATP-3 poslednji put!

amigastyle

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2005
Poena
309
Iduce nedelje ce u Srbiju stici poslednja isporuka legendarnih Altecovih zvucnika ATP-3. Obzirom da su prestali da se proizvode, ovo ce biti poslednja prilika za kupovinu.

Poslednja izmena:
Gde i kada mogu da se kupe zvucnici?Hocu vise komada!!!

Javi kad stignu!

Ja ih videh stoje danima u radnjici na uglu Bul.Revolucije i Boegradske(kod Pravnog fak., odmah naspram tramvajke stanice za tramvaje koji idu ka |Slaviji)- neki servis, ali prodaje i komponente. Cena 4000+18%=4720din.

Poslednja izmena:
Nisam siguran za cenu, ali javicu sve kad budem saznao konacne informacije i za cenu i za mesto kupovine.

I kad ce ta poslednja tura?
Postajemo nestrpljivi 😀

Kad će da stignu,ne mogu više da čekam.Ali izgleda neće ih biti dovoljno.

Stizu sutra ili prekosutra, definitivno. Bice u prodaji od nedelje.

amigastyle je napisao(la):
Stizu sutra ili prekosutra, definitivno. Bice u prodaji od nedelje.

mrzi ih da prodaju subotom?
Nova godina?

klasika... zapelo na carini, ostao kamion bez goriva, nisu nam stigli papiri... dopuniti po kolicini maste...

Wele je napisao(la):
mrzi ih da prodaju subotom?
Nova godina?

klasika... zapelo na carini, ostao kamion bez goriva, nisu nam stigli papiri... dopuniti po kolicini maste...

Nisam razumeo poentu ovoga sto si napisao?!

Postoji odredjena procedura kod uvoza (koju znaju manje-vise svi koji umeju da se potpisu) koja mora da se ispostuje od strane drzavnih organa (dakle ne radi se o tome da li je nesto "zapelo" ili nije, jednostavno narucilac svoju robu moze podici tek nakon te procedure). Dodaj tome i nasu domacu administraciju sa svojom poslovicnom brzinom...
Nakon ovoga porucilac preuzima robu, uvodi je u svoje knjigovodstvo, obracunava sta vec obracunava, zove dilere, salje robu u maloprodaje...
Dakle, jednostavnim jezikom receno: cak i kada roba fizicki dospe u nasu zemlju potrebno je nekoliko dana do njene pojave u prodavnicama!

1 ne uvoze ga 1. put i zna se kad ce da dodje i koliko ce da se carini i sta vec
2 ako si rekao da dolazi sutra tj danas ili sutra, onda odma moze biti u prodaji. Znam gomilu distributera koji prodaju robu 5min nakon sto prime ulaz.
3 cak i da naprave ulaz sutra (kao najkasniji rok koji si naveo) zasto ne bi prodavali u subotu?

Poenta price je sto sam mnogo puta slusao te naivne izgovore, uglavnom iz razloga sto ne mogu da priznaju kupcima da ce to doci ko zna kada, vec ono sutra, sutra, sutra...
Nadam se da gresim u tvom slucaju

free ad 😉

i reci ce ti ovo gore 🙂

A i nisu jedini

@Wele
Ne znam zasto ne prodaju 5 min. nakon ulaza. U svakom slucaju da ne bi vise odugovlacili beskrajnu diskusiju o tome ko, kada i kako radi uvoz, transport, papire i prodaju, ostaje da sacekamo ponedeljak kada ce ovi zvucnici biti u prodaji.
Inace, u pravu si za dobar deo stvari koje se rekao u postu.

@Dorry
🙂 O njima sve vreme i pricamo.

Poslednja izmena:
Pa eto mora se reklama, drug mi tamo radi 😀 Shalim se 🙂 Nego on ima ATP3 i video sam ih kod njega i mnogo dobro izgledaju, a i zvuce...

U, majku mu, pa ja sam ih pre godinu i po platio 43 evra... :S:

Pa i tada je valjda postojao neki porez ili ste zaboravili? 🙂

Bogami, bas na takve stvarcice jeste. 😉

p.s. E sad ko ga je placao, to je vec druga prica... :d

Nazad
Vrh Dno