Šta je novo?

ATP-3 poslednji put!

Delija je napisao(la):
Bogami, bas na takve stvarcice jeste. 😉
Ne samo da jeste, nego su teorijski zvučnici i pojeftinili. Porez je bio 20% a PDV je sad 18%, što znači da bi zvučnici trebalo da budu 2% jeftiniji. Naravno, tu je skok dolara i ko zna šta sve ne. Ja sam ATP-3 platio krajem prošle godine negde oko 48-49 evra.

wiz011 sta se pravis lud kad znas da se porez na kompjuter nije placao. Jedino su neki snobovi koji su drzali kompjuterske radnje naplacivali, a uglavnom nisu placali, jer na kompletne konfiguracije NE ide porez. Fino stavi te zvucnike u sklop konfiguracije i sebi dodatnih 20% u dzep.

Poslednja izmena od urednika:
uNesc0 je napisao(la):
wiz011 da ti malo ne seres?!? Sta se pravis lud kad znas da se porez na kompjuter nije placao. Jedino su neki snobovi koji su drzali kompjuterske radnje naplacivali, a uglavnom nisu placali, jer na kompletne konfiguracije NE ide porez.
Koliko ja vidim, ovde pričamo o ZVUČNICIMA a ne o KOMPLETNIM KONFIGURACIJAMA. Ko je uopšte spominjao kompletne konfiguracije? Pogledaj naslov topika.

uNesc0 je napisao(la):
Fino stavi te zvucnike u sklop konfiguracije i sebi dodatnih 20% u dzep.
Lepo, lepo... Ali ja sam ATP-3 platio 49 evra sa porezom od 20%.

Covek je mislio da prodavci napisu te zvucnike uz neku konfu, a prodaju ih drugome... 😉

To nije bitno kako i koliko.
Ko je lud da kupi sa PDV-om? Kad je mogao i bez njega!

Prije ere PDV-a ja sam kupio zvucnike i 100% na njih nije isao porez... Nazvao radnju, pitao posto su i jel ide porez a nakon toga i kupio... Mozda bolje zna neko ko se bavi prodajom pa da malo objasni.
poz.

Stigao je ATP-3!!! Napokon!!!!
Cena je 4993 din. (sa PDV)

Za sve ostalo kontaktirajte me na PM.

amigastyle je napisao(la):
Stigao je ATP-3!!! Napokon!!!!
Cena je 4993 din. (sa PDV)

Za sve ostalo kontaktirajte me na PM.

Dosta je skuplje u odnosu na proslu godinu. :wall:

Evo ja uzeo danas 🙂
Stvarno su odlicni zvucnici za tu cenu.
Pre neki dan sam cuo 2100, koji su skuplji od ATP3. Cinjenica je da imaju cistiji zvuk, ali je subwoofer mnogo slabiji.

Kupio i ja zvucnike... Posle nekoliko meseci cekanja.
Elem, cini mi se da su nesto drugaciji od jednih koji su kupljeni zimus. Naime, kod ovih novih nema izrazenog brundanja zbog koga je ATP-3 osporavan. I cini mi se da je bas nesto pitomiji... Jedina razlika u postavci moje sobe jeste sto je ranije bio itison na patosu a sada je laminat. Da li je razlika u tome ili u zvucnicima?

Nazad
Vrh Dno