Šta je novo?

Atomix MP3 2.0 FULL-vash

Svaka cast!!!

Skinuo sam full verziju. Program je sjajan.
Stvarno super radi. Sluzi za mixovanje mp3 muzike.

SVAKA CAST!

Meni su mnogi hvalili taj program ali ja sam vec koristio neke "virtualne" mixete sa kojima sam bio prezadovoljan..ali hteo sam da probam taj Atomix,da vidim kakav je...i jednostavno sam posle obrisao sve ove stare mixete i bacio se na Atomix.

P.S. Serial radi.

Dajte ljudi da nekako dodjem do tog file-a pokusao sam da ga skinem ali mi je link bio isuvise spor trebalo mi je oko 20 sati da ga skinem pa sam odustao. Neka neko proba da okaci negde ili Golden ako je zainteresovan, ako ne moze nista od toga moze li neko da mi nareze. Normalno platicu :)

Traktor

Ja sam pored Atomixa probao i Traktor i cini mi se da je dosta bolji, ima vise opcija (realtime skrechovanje, pustanje pesme unazad, cak iako je sa CD-a), ima opciju ubacivanja "replika" preko mikrofona, za razliku od Atomixa koji ima predefinisane wav-ove. I cini mi se da ima dosta bolji zvuk. Atomix mi nekako dodje bagovit, cesto se neki zvuci pojacavaju, neke frekvence zvuka, a javljaju se i razni sumovi i pucketanja.
Problem je sto je Traktor DEMO verzija, a nisam nasao niti krek niti FULL verziju pa ako neko zna link ili ima, neka se javi

Baja je napisao(la):
Dajte ljudi da nekako dodjem do tog file-a pokusao sam da ga skinem ali mi je link bio isuvise spor trebalo mi je oko 20 sati da ga skinem pa sam odustao. Neka neko proba da okaci negde ili Golden ako je zainteresovan, ako ne moze nista od toga moze li neko da mi nareze. Normalno platicu :)

Program je 3,5 Mega i ne isplati se narezivati.
Spremi tri diskete i javi se.

Re: Traktor

bansek je napisao(la):
Ja sam pored Atomixa probao i Traktor i cini mi se da je dosta bolji, ima vise opcija (realtime skrechovanje, pustanje pesme unazad, cak iako je sa CD-a), ima opciju ubacivanja "replika" preko mikrofona, za razliku od Atomixa koji ima predefinisane wav-ove. I cini mi se da ima dosta bolji zvuk. Atomix mi nekako dodje bagovit, cesto se neki zvuci pojacavaju, neke frekvence zvuka, a javljaju se i razni sumovi i pucketanja.
Problem je sto je Traktor DEMO verzija, a nisam nasao niti krek niti FULL verziju pa ako neko zna link ili ima, neka se javi

Ja sam ga skinuo odavde, ne znam da li jos radi link. Ima 6 MB.

finalna 1.06 verzija
bez 3w 194(.)75(.)152(.)194(/)~waveup5(/)script(/)pdxt1601.js
preimenujte ekstenziju u zip!!! posle downloada

pass za zip arhivu je www.upkajuy.com

Shale je napisao(la):

RAV AntiVirus for Linux i686 version: 8.3.1 (snapshot-20011106)
Copyright (c) 1996-2001 GeCAD The Software Company. All rights reserved.
Registered version for 2 domain(s).
Running on host: amadeus.uni-bk.ac.yu

The file (part0001:ATOMIX~1.EXE) attached to mail (with subject: atomix) sent by [email protected] to [email protected],
is infected with virus: UNAUTHORIZED_MAIL_ATTACHMENT.
The file was copied to quarantine with name: 5111c45f.qto.

Re: Re: Traktor

Grobar je napisao(la):
Ja sam ga skinuo odavde, ne znam da li jos radi link. Ima 6 MB.

finalna 1.06 verzija
bez 3w 194(.)75(.)152(.)194(/)~waveup5(/)script(/)pdxt1601.js
preimenujte ekstenziju u zip!!! posle downloada

pass za zip arhivu je www.upkajuy.com

Jeste ,to je link koji sam ja dao josh pre jedno 2 meseca na starom forumu u topicu "Traktor dj studio 1.06". Inace skoro je izasao update za Traktor al ne znam da li radi na ovoj (ilegalnoj) retail verziji. Ajd ako neko proba nek javi!!!

Re: Re: Re: Traktor

austin je napisao(la):
Jeste ,to je link koji sam ja dao josh pre jedno 2 meseca na starom forumu u topicu "Traktor dj studio 1.06".

Jeste upravo tako, ja dobre stvari sa foruma uvek arhiviram na računar ;)

Re: Traktor

bansek je napisao(la):
Ovaj traktor izgleda mnogo mocno.
Mene zanima kako ga najbolje podesiti.
Npr. dok nisam sve Soundevicese stavio na DX SBPCI imao sam primetno pucketanje.

Nazad
Vrh Dno