Šta je novo?

ati...

ApolloKid

Čuven
Učlanjen(a)
04.02.2004
Poena
601
Da li vredi ako instaliram nove catalyst drajvere na notebook racunaru sa grafickom Ati IGP 320m? Da li je neko imao iskustva sa tim?
Pozdrav! ;)

Pa... Ne bas...

Imam istu karticu na svom laptopu i veruj mi skidao sam sve zive drajvere i programcice, jer mi treba da namestim tv out (nesto me zeza), nikakve znacajnije promene nema.

"Obicni" katalisti mislim da ne pasuju, vodite racuna o tome ;)
Neko svojevremeno rece da treba poseban konektor za onaj izlaz na laptopu da bi se dobila slika. Ja sam najdalje uspeo da dobijem crno-belu sliku :sceptic:

petri je napisao(la):
Neko svojevremeno rece da treba poseban konektor za onaj izlaz na laptopu da bi se dobila slika.

Ma nema nikakve veze, radi provereno sa adapter kablicem koji se dobija uz Eagle kartice.

Problem crnobele slike lezi u tome sto na laptopu imas SVHS izlaz. Isti ima razdvojene signale za boju i osvetljenje, tako da ti dobijas samo osvetljenje koje ima izlaz na SVHS konektoru na istom mestu kao i kompozitni izlaz na kombinovanom SVHS/composit konektoru. Potrebno je da boju premostis sa blok kondenzatorom od 47pF (nisam siguran za tacnu vrednost kondenzatora napamet, ali cu pogledati popodne) na osvetljenje i dobices normalan kompozitni izlaz.

Pozdrav
Nemanja

Nazad
Vrh Dno