Šta je novo?

Ati X700 Agp

• Začetnik teme Začetnik teme Papss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Papss

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.01.2005
Poena
319
Je l' se to konacno pojavilo kod nas/u svetu? Cena?

Ne, ozbiljno, hoce li ga biti?

Planiram da u skorije vreme uzmem novu karticu ali radi se o tome da nemam lovu da odmah menjam i plocu i procesor i zbog toga bih uzeo AGP. Iskreno, nije me briga za tih nekoliko procenata ubrzanja koja se dobijaju sa PCI-E, nisam TOLIKO zahtevan user. Otprilike nemam sta da kupim izmedju 9600xt i x800 bukvalno nemam sta u AGP varijanti. Pa sta rade ti ludaci iz Atija, je l' su oni poremeceni? Zasto misle da da ce sada svi da kupuju PCI-E ? NVidija ih je razbucala u tom segmentu i meni nista drugo ne preostaje nego da se na moju veliku zalost presaltujem na 6600GT.

Biće ga... Čitaj benchmark redovno. 😀 AKo baš žuriš, uzmi 9800Pro, X700 Pro AGP ti nije ništa brži od njega, a verujem da će cena biti jednaka, ako ne i viša.

byMaX je napisao(la):
Biće ga... Čitaj benchmark redovno. 😀 AKo baš žuriš, uzmi 9800Pro, X700 Pro AGP ti nije ništa brži od njega, a verujem da će cena biti jednaka, ako ne i viša.

Nije brzi? Hmmm... mislio sam da jeste... a koliko je 6600GT brzi od 9800pro ?

Problem je u tome sto ne volim da kupujem polovnu robu, pogotovu ne kompjuterske komponente. 9800pro ima strasno slabo po oglasima, u nekim firmama ima i nova, barem na papiru, ali je cena katastrofa.

Evo, recimo, pre neki dan na NEWS-u naidjem na oglas 9800pro, NOV - 125e ? Mis'im... sumnjivo, zar ne? Znaci, prodam svoj 9600xt, i dodam nesto malo i kupim 9800pro.

Sad' videh: x700pro AGP je 128-bitna???????????

Poslednja izmena:
DA isto kao i 6600 GT ....da ti kaze pravo 6600GT nije nesto pubno bolja od 9800Pro znaci nekih 20-30% ...ali ja ih nisam nesto osjetio 😉
Poz...

Papss je napisao(la):
Problem je u tome sto ne volim da kupujem polovnu robu, pogotovu ne kompjuterske komponente.
Drugo je kad kupujes hard a drugo kad kupujes graficku... elektronika je to, nema sta da rikne od habanja i drljanja (osim eventualno kulera 🙂 )

Papss je napisao(la):
Nije brzi? Hmmm... mislio sam da jeste... a koliko je 6600GT brzi od 9800pro ?

Problem je u tome sto ne volim da kupujem polovnu robu, pogotovu ne kompjuterske komponente. 9800pro ima strasno slabo po oglasima, u nekim firmama ima i nova, barem na papiru, ali je cena katastrofa.

Evo, recimo, pre neki dan na NEWS-u naidjem na oglas 9800pro, NOV - 125e ? Mis'im... sumnjivo, zar ne? Znaci, prodam svoj 9600xt, i dodam nesto malo i kupim 9800pro.

Sad' videh: x700pro AGP je 128-bitna???????????

Imas nove Club3D i Sapphire i nisu skuplje od 6600GT AGP, vec jeftinije. Mozes i polovnu da uzmes, kvalitetne su to kartice! Da, X700 Pro ima 128-bit magistralu, ali ima 6 VS jedinica i daleko vise radne frekvencije od 9800Pro. Ipak, tu su negde po performansama (mislim na PCI-E model, posto ovaj AGP ima nekih problema, ako je verovati VRZone-u 🙂).

taj 9800pro za 125E ima 128bit memorijsku magistralu, znaci kosta tacno koliko i vredi to je po meni ipak dosta bolja kupovina od recimo 9600XT, mada za te pare ima modabilni 6200 koji kada se otkljuca daje bolje performanse i od prave 9800pro

@Vodoo A od dugog rada pod velikim overklokingom?

@Max Mozes li mi na pm poslati te firme koje prodaju nove 9800pro?

Mislio sam da sve ove novije, bolje kartice imaju 256 bita.

CT i Imtel. Nema potrebe za PM-om.

Errrr... u Imtel-u je 220e a u Com Trade-u pise:

S210160120 SAPPHIRE Grafičke kartice ATI Radeon 9800PRO 256Mb DDR2,380/700MHz, TVO, DVI, ATI original, ATI Fan cooler 403,2

Kazes, jeftinije?

220 evra u Imtel-u? Bio sam ubedjen da je jeftinije. Za novce koje CT prodaje 9800Pro, kod mene mozes da uzmes X850XTPE, samo tri generacije noviju kartu 😀 Sta da ti kazem onda - 6600GT... 🙂

Nisam zeleo odmah da kazem jer sam cekao da ti prvo das svoje misljenje ali CT je ubedljivo najnenormalnija firma koju sam u zivotu video, znaci kod njih je sve ali bukvalno sve 2-3 puta skuplje nego u normalnim radnjama. Sta su se oni istripovali da mi je samo znati... ******...

Nisam znao da prodajes komponente. Imas li ti onda neki svoj cenovnik da mi posaljes?

Ne prodajem komponente, ovo je moja stvar... prodajem kao fizičko lice...

Nazad
Vrh Dno