sta mislite o to kartici?!
sta mislite o to kartici?!
x1950pro AGP uz neki solidan procesor tipa Prescott @ 3.2GHz
sa 2GB rama DDR1 moze fino da potera i novije igrice. Crysis bi gurao na MEDIUM i to u nekim normalnim rezolucijama. Neki dan sam bash kod drugara gurao istu igru na tim setovanjima Sa Gainward-om 7900GS - one su u istom rangu.
Dobra i nekada skupa kartica, problem je samo sto je tehnologija bezrezerve gazi(
:type:
Inače, izmeđi x1950 i 3650, uvek bih izabrao 3650... Tu su negde po brzini, ali 3650 manje troši, podržava h264 dekoding, DX10.1, itd...
Para mora da se okreće i roba mora biti "potrošna", da traje malo duže od garancije - to je kapitalizam i sistem ekonomije.
Kuriozitet, npr moguće je napraviti štedljivu sijalicu koja bi trajala 100.000 sati i koštala možda 2-3x više od ovih postojećih, ali nikom nije u interesu da je pravi - svi bi je kupili samo jednom i nikad više... fabrike bi propale...
Inače, izmeđi x1950 i 3650, uvek bih izabrao 3650... Tu su negde po brzini, ali 3650 manje troši, podržava h264 dekoding, DX10.1, itd...
imam ja Prescotta na 3.2GHz i Gainward 7900GS AGP uz 2 GB ram memorije Kingston.
Crysis recimo jedva da mogu da igram na medium tako da eto, na zalost, AGP
slobodno mogu reci zamire i to ubrzano. :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari