Šta je novo?

ati x1900xtx

Perica_Barii

Slavan
Učlanjen(a)
04.06.2005
Poena
319
preko prijatelja dosao sam do portala gde nasa braca kinezi prodaju raznorazne sitnice,pa izmedju ostalog i ovu egzotiku iz naslova ..
e sada da bi se ista narucila potrebno je poruchiti vishe komada (chitaj 5 min ) da bi isporuka stigla
a ponuda je sledeca :

Here's the quote on the product you requested

ATI RADEON X1900 XTX @ US$ 220
10x US$ 1800
20x US$ 3100

We give free shipping worldwide using UPS services for purchases above 3 units for all models, we currently accepts bank transfer at the moment. Minimum order is 5 units

ovo su znaci cene franko recimo Bar ( ili Beograd svejedno ) gde bih robu podigao a treba mi jos interesenata da skupim za isporuku
naravno na ovu cenu treba dodati jos i carinu i pdv sto mu dodje otprilike jos oko 25 % na ove cene

Meni je bitno da moj model i za mog drugara dobijem po ovoj ceni a ostalo ugradjivanje me ne interesuje pa ako ima interesenata neka se jave na pm da skupimo barem 5 komada za isporuku ( pozeljno i vishe zbog osetno manje cene )
e da vec je narucivano i roba je stizala ( neki tft monitori ) sve naravno po dogovoru....

pozdrav

A ko je proizvođač kartice? Ima li još šta da se naruči?

Ukoliko se pare nedaju unapred i pored toga ispune jos neki uslovi uzelo bi sigurno dosta ljudi. Ja sam jedan od njih!!!

zool je napisao(la):
vidim da ima jos nekog kao ja :d koji bi preko leba (7900gt) pogacu (x1900xtx) :)

Za te pare bih dozvolio sebi luxuz da predjem na ATI kartu. I to kakvu kartu :D
Mislim da ovde moze da se skupi vise od 10 ljudi za istu. Ja garantujem za jos jednog 100%! Daj neke detalje... Sta, kako?

Za ~200e mnogi bi od nas uzeli tu zverku, ali koliko shvatam Perica_Barii nema tu kintu, nego sakuplja grupu gr(a)đana:) da bi udruženim snagama unapred pokrili isporuku... ako je to slučaj, ja ne bih mogao da rizikujem 200e, a ako bi plaćanje bilo po isporuci - leleee, uzelo bi se sigurno...

Malo sam se raspitao ovde, posto sam jos uvek u Pekingu, cene se krecu od 3500-4800 yuana (100=10eura) na komad. Znaci, ako je ti je ta ponuda pouzdana, cena je ekstra.
Javi se ako ti reba neka pomoc.

Poslednja izmena:
tesko da ce od ovoga biti nesto....

vidim svi bi da kupe po ovoj ceni ,niko da rizikuje ....
pa lepo...
evo da vas obavestim da sam nasao jos 2 pajtosa ( moja drugara koje sam obradio .... hehehee ) koji su mi falili da popunim minimal order uplatili smo lovu na racun moje firme i danas popodne treba da mi lik posalje instrukcije za placanje.Dobio sam cenu na 5 komada od 200 dolara na to ocekujem jos nekih 25 do 30 % dodatnih troskova za carinu i pdv . Isporuka mi stize u Bar i to bi trebalo da bude za najkasnije 7 dana od uplate.Obavesticu vas kako sam prosao pa se onda organizujte ( sajt imate ) .

Ako se ne varam to sto je vec porucivano (tft) je sa istog sajta ali od drugog prodavca?

deysun je napisao(la):
Malo sam se raspitao ovde, posto sam jos uvek u Pekingu, cene se krecu od 3500-4800 yuana (100=10eura) na komad. Znaci, ako je ti je ta ponuda pouzdana, cena je ekstra.
Javi se ako ti reba neka pomoc.
Pa mozda su takve cene u nekoj asus-ovoj ili msi-ovoj fabrici u kini. Ali ovo je cist kinez, za koji verovatno nemas ni garanciju. Ne cudi me zato ova cena. Bolje da smo se svi mi sa foruma skupili da otvorimo svoju fabriku i uvozimo samo delice a mi sklapamo:d .

P.S. Jedva cekam da vidim dal ce grafe da stignu, i onda cekam jedno mesec dana da vidim da li ce preziveti taj test period pa narucujem. Nemam nameru nikog da uplasim, ali jednostavno necu da se zaletim pa posle :wall: i :crash: .

Perica_Barii je napisao(la):
vidim svi bi da kupe po ovoj ceni ,niko da rizikuje ....
pa lepo...
evo da vas obavestim da sam nasao jos 2 pajtosa ( moja drugara koje sam obradio .... hehehee ) koji su mi falili da popunim minimal order uplatili smo lovu na racun moje firme i danas popodne treba da mi lik posalje instrukcije za placanje.Dobio sam cenu na 5 komada od 200 dolara na to ocekujem jos nekih 25 do 30 % dodatnih troskova za carinu i pdv . Isporuka mi stize u Bar i to bi trebalo da bude za najkasnije 7 dana od uplate.Obavesticu vas kako sam prosao pa se onda organizujte ( sajt imate ) .
Pa tako ti je to, retko ko ima 200+$ da reskira da baci... A cena je inače bombon'ca... Nego, daj neke detalje o plaćanju, kao i garanciji?

Nista Perice, reci kao si prosao sa svojom isporukom i kako to radi pa da vidimo mi da se organizujemo ako to vredi. Mi cemo glat preko 10kom. Mozda i 20.

Ja bih sigurno uzeo, ako se pokaze kao sigurno i to mozda cak 2 komada...

Pa sigurno... i uskoro 10tak oglasa 1900xtx za tričavih 300 jevrejčića... :)

ljudi, da li je moguce da samo meni ovo smrdi na prevaru? kako je moguce da ta karta kosta toliko? i na vratima fabrike u Tajvanu je skuplja. sigurno ima neka fora. plus, na 20 komada ta karta kosta 150$, sto je 120e :d verovatno je na 30 besplatna, a na 40 kom. tebi plate da je kupis :d hahaha

Poslednja izmena:
Svima smrdi na prevaru zato niko i ne vadi ke$ ;)
Ja kad bi je video video svojim ocima negde stvorio bih te pare za 47 minuta! Ovako, ne baS... Jeste da lepo zvuci, ba$ kao i najbolja navlaku$a :d

ja bih ih stvorio za 47 sekundi, ali ko zna da li su karte ispravne, a i na garanciju mozete da zaboravite...sumljiv dil do jaja.

Poslednja izmena:
Mene zanima da li taj B2B stvarno funkcionise tako bajno jer ako funkcionise...
Svasta moze da se napravi...

Ma ovo suvi$e dobro zvuci da bi bilo sve kako treba... U krajnjem slucaju 1 od 20 ima sigurno na*ebe! A meni se ni toliko ne rizikuje :D

Uh extra povoljan dil nema sta, uzeo bih i ja da je sigurna varijanta, ali problem je sto nema nikakvih garancija da ce uopste stici, moze biti da je neka opaka prevara, a vec sam jednom bio izigran na isti nacin :)
A koliko mi se cini ova je uradjena u referentom ati dizajnu bar prema slici, ali sto ne znaci da je neki najgori krs jer se vecina ovih jacih modela grafickih i za MSI, ASUS, Gigabyte itd. pravi u istoj fabrici a samo se lepe druge nalepnice.
Ako ipak stizu kartice racunajte na jednu i za mene...

Ova na slici je referentna Ati graficka a ko zna na sta lici taj kinez!!! ;)
Ja sam jos na standby-u, cekam ja, cekaju pare...

Extra je to kombinacija.Uzeo bi sigurno.Najbolje bi bilo ovako.Ako bi tako moglo,normalno i ti da zaradis na nama.Nekako dovuces lupam 10 komada, mi dojdemo vidimo i kupimo_Ovo moze lepo da ti padne.Pozajmis negde pare dovuces 10 komada i lupam po svakoj uzmes po 50 eura vise.Meni nije toliko vazna garancija.Ako radi 1 dan radice i 1000 dana.

Nazad
Vrh Dno