Šta je novo?

ATI TV Wonder

Ufretin

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2000
Poena
619
Imam problem sa doticnom tv karticom, nisam je koristio oko 2 meseca i sad sam je ponovo instalirao i nece da hvata kanale. Nadje 2 kanala, neki rts2 i jos nesto i nista vise. Koristim isti software, istu (dobru) antenu, jednostavno nece da radi kako treba. Video in radi, odlicno snima mpeg2 i sve. Verovatno je problem sa tuner-om, pa me interesuje da li se to moze popraviti kao i kod tv-a? Da li je neko vec imao slicnih problema?

Da li si probao sa novim MMC 7.6 beta za XP koji je prilagodjen za Radeon 8500 pa na vise. Ispravlja i neke bagove vezane za zvuk, mada ja bas kod zvuka imam problema. Slika je odlicna, a zvuk se jedva cuje. Razmisljam se da reinstaliram Audio crossover driver, ali sumnjam da ce mi pomoci :(((

valek je napisao(la):
Da li si probao sa novim MMC 7.6 beta za XP koji je prilagodjen za Radeon 8500 pa na vise. Ispravlja i neke bagove vezane za zvuk, mada ja bas kod zvuka imam problema. Slika je odlicna, a zvuk se jedva cuje. Razmisljam se da reinstaliram Audio crossover driver, ali sumnjam da ce mi pomoci :(((
Probacu, mada je pre sa ovim driverima i MMC 7.1 sve super radilo.

Vrh Dno