Šta je novo?

Ati thheatrix 550 iskustva.

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Dali je neko slucajno probao ovu karticu? Interesuje me samo video in, kod ove kartice, jer po specifikacijama mora da da dobar kvalitet. Da citao sam najnoviji Digital, ali je tamo samo copy/paste sa firingsquada, a o grebovanju ni reci. PA, rekoh ako je neko stvarno probao, molio bih za utisike.

borab je napisao(la):
Dali je neko slucajno probao ovu karticu? Interesuje me samo video in, kod ove kartice, jer po specifikacijama mora da da dobar kvalitet. Da citao sam najnoviji Digital, ali je tamo samo copy/paste sa firingsquada, a o grebovanju ni reci. PA, rekoh ako je neko stvarno probao, molio bih za utisike.
Theater 550 Pro UOPSTE NIJE prikazan u NAJNOVIJEM Digitalu! ("Theatrix" je naziv koji koristi Sapphire)
A i kada je prikazan, pre skoro godinu dana, tekst je bio od pocetka do kraja originalno delo Delimira Tasica, a ne "copy/paste" sa Firingsquada, kao sto ti ovde lazno tvrdis!!

Nedjo
Urednik za hardver
Digital! Magzine

Poslednja izmena:
Izvinjavam se, javno. Procitao sam u Sk.
Sa druge strane, drago mi je da smo prvi uradili neki review pre ovih sa strane, tako da su mozda oni odradili c/p.
Sorry.

prihvaceno izvinjenje ;)

borab je napisao(la):

Boze ne mogu da verujem kako nasi ljudi vole da koriste proizvoljnosti i sa oprostenjem lupetaju gluposti. Imas review te karte i na Benchmark-u i, kao sto Nedjo rece, jako davno je bio review i u Digital-u. Pored toga u Digital!-u je bio prikazan i BBA ATI Theater 550 Pro model na dve strane, ako se secam. Dakle, jako detaljno. U jednom od skorasnjih SK-ova je bio review doticne karte, ali je daleko od toga da je copy/paste u pitanju. Treba malo voditi racuna pre takvih kvalifikacija. Nije pristojno, ako nista drugo...Ali, navikli smo vec na svasta, tako da ni ovo nije nista neuobicajeno, vec tuzno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno