Promeniti neispravnu grafiku 8)Golden je napisao(la):Kako resiti problem kada je ukljucen kabel za TV out na Ati 9100 ili nekom drugom da prilikom paljenja komp. slika bude normalna tj. da nebude suzena ?
Mozda TV-out primarni, a ukljucen clone mode?Golden je napisao(la):Kako resiti problem kada je ukljucen kabel za TV out na Ati 9100 ili nekom drugom da prilikom paljenja komp. slika bude normalna tj. da nebude suzena ?
ymiljan je napisao(la):slika mi je pomerena u levo kod gledanja DiVx. Kada pustim TV signal sa kartice na TV sve je OK - slika je full screen.
Space je napisao(la):Na ovo pitanje o suzenoj slici na monitoru ti niko nece odgovoriti ,Zato sto resenja nema,bar ne lakim zahvatima ,mozda nesto preko biosa kartice ali to se desava na svim atijima na bilo kojim sistemima .To je samo pokazatelj nedoradjenosti ati kartica jer to je sramotna greska koja kod nvidije se nikad nije dogadjala,jednom kad ukljucis tv out nemoras da ga iskljucujes dok nevadis kartu iz racunara a kot atija cim pogledas film VADI...Graficka ti nije u kvaru eto to je samo jos jedna osobina atija koju u atiju nisu mogli da srede vec vise generacija kartica ali mozda neka ati9900.....NIKAD SE NEZNA
E, mene je ovo umorilo (ATI Radeon SDR, odnosno 7200 Built-by-ATI), zbog cega predjoh na Matrox G550 i mogu reci da je razlika drasticna. Ne samo da je ocigledna razlika u kvalitetu tv-out vec ni kabal ne moram vise svaki dan da vadim iz racunara (kad ga jednom podesite, tako ga ostavite).Black RIder je napisao(la):Mislim, pa niko se nece umoriti sto posle gledanja filma mora da izvadi kabl za TV-out, zar neAj uzdravlje i ne diraj ATI
![]()
![]()
Space je napisao(la):nekom smeta a nekom i ne meni licno je to veliki propust,ali navicu se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari