Hvala svima na savetima, ali vidim ovde na forumu da dosta ljudi ima neke probleme sa ovom karticom, tako da cu potraziti neku alternativu.
A jel' mozete da mi kazete ako znate, koja NVIDIA graficka kartica je u rangu sa ovom ATI 3850?
A MSI?kakvi problemi??? slobodno uzmi 3850 super je karta,naravno nemoj da uzimas gigabyte,uzmi sapphire i neces pogresiti
Hvala svima na savetima, ali vidim ovde na forumu da dosta ljudi ima neke probleme sa ovom karticom, tako da cu potraziti neku alternativu...
Naravno. Taj procesor je taman za radeon 3850OK, hvala svima, mislim da ste me ubedili.
A da, interesuje me i da li ce uz ovu graficku i procesor AMD Athlon 64 x2 Dual Core 5000+, raditi igre kao sto su NFS Undercover i slicne?
OK, hvala svima, mislim da ste me ubedili.
A da, interesuje me i da li ce uz ovu graficku i procesor AMD Athlon 64 x2 Dual Core 5000+, raditi igre kao sto su NFS Undercover i slicne?
Jos samo da mi neko kaze kakvo napajanje mi je potrebno za ovu kombinaciju?
Hvala svima na savetima, ali vidim ovde na forumu da dosta ljudi ima neke probleme sa ovom karticom, tako da cu potraziti neku alternativu.
A jel' mozete da mi kazete ako znate, koja NVIDIA graficka kartica je u rangu sa ovom ATI 3850?
Maticna: BIOSTAR SAM2 NF520-A2 TE
Procesor: AMD AM2 ATHLON 64 X2 DUAL-CORE 5000+
Graficka: MSI ATI RX3850 /690 MHz /256MB DDRIII /256Bit /DX10.1
Memorija: KINGSTON KVR 2X1GB DDR2 667 CL5
Hard: WD 320GB 16MB SATA2 7200rpm
Napajanje: LC POWER 420W LC420H-12 V1.3 12CM FAN
Jel' treba nesto da menjam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari