Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ATI je solidan, vrlo tiho radi ploca (kontrola ventilatora je dobra), ima 3 PCI slota i ULi south bridge sa 4SATA konektora. Ima nesto malo bolje performanse u 3D nego NV, ali je zanemarljivo.
nema jos uvek testa
ne svidja mi se mesto kulera...tacno po sredini pravca pci-e,ali ja nemam nameru da stavljam neku grafiku
i pasiva(bez drndavih kulera) :banana:
Taman mi treba 3 PCI slota, pa mi odgovara MSI ATI..
Bitno mi je da je brza i stabilna...
DFI ima 2 PCI slota
Nije da mi se zuri al sam ostao bez masine, a uvek treba, trenutno koristim jednu masinu koja mi je na servisu, cekam "deo" par dana da je sredim :-devil-:
Ja sam uzeo tu plocu pre otprilike mesec dana u kombinaciji sa Sempronom 2800+. Ploca je skroz ok, kao sto milanb rece, za neku multimediu. Jedini problem koji sam ja imao sa njom je TV-OUT koji bas nije hteo da radi u dual modu. Za sve ostalo, gledanje filmova, slusanje muzike, office stuff... pokazala se sasvim korektno.
Šta je sa ASRock (nv410) pločom? Koje su razlike u odnosu na istu MSI? Kvalitet izrade ili šta? Pošto su im specifikacije iste. Znam da je ASRock ćerka Asus-a i da pravi jeftinije ploče, ali me interesuje da li neko zna po čemu je lošija od MSI (izrada...).
Ok je Assrock, ploce su cesto napusvane od strane neznalica jer su jeftine pa doticni to odmah poistovecuju sa "ne rade", medjutim ja koliko sam se druzio sa njima, a bilo je tu podosta modela, sve su korektno radile. Nisu sampioni nit brzine nit mogucnosti (pre svega mislim na bios) ni kvaliteta, ali rade i ne kvare se, neki komadi rade jace od dve godine koje ja znam i niko se ne buni.
Kada je ASrock u pitanju, za svaku preporuku. Ja sam ih instalirao gomilu i sto je po meni bitno ni sa jednom nisam imao problema sto se tice nekompatibilnosti il slicno sa drugim komponentama a posebno sa memorijama, sto je meni kao serviseru veliki plus, znaci bukvalno sta god da se ubode radi. Za svaku pohvalu. Nisu brzinski sampioni al po meni je to sve tu negde a posebno kad pogledas cene, a rade odlicno...
Uzeo sam MSI ATI, al da je nije bilo uzeo bih ASROCK NV410. I ploca je skroz dobra.
E evo jedno pitanje sta je sa OC na MSI ATI il nevidim il ne moze? Nije da mi je bitno al ono po navici uvek malo kloknem...
Ako se dobro secam treba neku od opcija prvo prebaciti na manual, pa onda nesto ukljuciti - i onda ti se pojave opcije za rucno podesavanje magistrale. (ala sam objasnio )