Šta je novo?

Ati Radeon VE - problem ?

zmajns

Čuven
Učlanjen(a)
09.06.2001
Poena
650
Cale ima gorenavedenu karticu u masini i radila je cirka 3-4 meseca k'o svet. A onda je odjednom pocela da se zakucava masina i to tako sto mozes da mrdas samo misa. Reinstalirao sam masinu i radila je bez instaliranih drivera za graficku 3-4 sata, a onog momenta kad sam instalirao drivere (ovog puta ne one stare, nego nove) isti problemi ponovo. E sad, pre nego vratim graficku, ima li neko nesto da izjavi ?

instaliraj drajver koji si dobio uz karticu
to obicno resava problem uz malo losije performanse :mad:

zmajns je napisao(la):
Cale ima gorenavedenu karticu u masini i radila je cirka 3-4 meseca k'o svet. A onda je odjednom pocela da se zakucava masina i to tako sto mozes da mrdas samo misa. Reinstalirao sam masinu i radila je bez instaliranih drivera za graficku 3-4 sata, a onog momenta kad sam instalirao drivere (ovog puta ne one stare, nego nove) isti problemi ponovo. E sad, pre nego vratim graficku, ima li neko nesto da izjavi ?
Pa ako si siguran da je do graficke menjaj je sto pre, cemu vracanje na stare drajvere ako se kartica pokazala da pravi probleme, vracaj je sto pre ako je pod garancijom.

Re: Re: Ati Radeon VE - problem ?

RamOne je napisao(la):
Pa ako si siguran da je do graficke menjaj je sto pre, cemu vracanje na stare drajvere ako se kartica pokazala da pravi probleme, vracaj je sto pre ako je pod garancijom.

to stoji, ali ako je sve u redu s kartom nema razloga da tako nesto radi ...
mene je isto tako jedan VE maltretirao, ali ne glupira se vise... jedino nikako ne mogu CMR2 da nateram da radi FX

Re: Re: Re: Ati Radeon VE - problem ?

boggyman je napisao(la):
... jedino nikako ne mogu CMR2 da nateram da radi FX
Auu taman posla, dovoljno za menjanje :D

Nazad
Vrh Dno