Šta je novo?

Ati Radeon HD 4350 (512mb) - zamena

asix

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2009
Poena
309
Imam neki stariji komp, gde imam ovu karticu, ali sad s tom karticom ne radi komp. Tacnije, nekad radi nekad ne.
Nekad nece da otvori windows na monitoru, nekad udjem normalno, ali se zamrzne slika.
Kad izvadim ovu karticu, onda komp radi normalno na integrisanu karticu, ali ne mogu da se igraju igrice.

Da li moze da bude problem i u maticnoj ploci?

Moze li da se nadje ova kartica, polovna, ili neka druga koja moze da je zameni?

Ako neko ima neku koja moze da se iskoristi, neka pise.

Ovako izgleda kartica:
http://powercolor.com/us/products_features.asp?id=271

Poslednja izmena:
kakav je ostatak kompa?
u svakom slucaju,bilo koju karticu da uzmes, bica jaca od te sto imas :D ali ae reci ostatak,pa da ti preporucimo nesto da se uklopi

Druze, izvini sto tek sad pisem, nisam bio nesto pored kompa, pa sam na ovo zaboravio.
Nasao sam nesto polovno, a slicno po godini proizvodnje (godinu mladje :)): geforce 210 512mb i za sad radi OK.
Nego, imam jos jedno pitanje.
Na jednom kompu imam ovu plocu MSI G41M-P28 (MS-7592), pa sam na tu plocu nakacio ovu ati radeon hd 4350, koja za divno cudo na ovoj ploci ne pravi problem.
Pre toga je bila integrisana kartica samo.
Kako se cini, ne izgleda da su kompatibline?
Komp radi, slika ima ostrinu, ali mi se cini da negde u browseru nedostaje jacina u boji. Sad ne znam, da li su pravilnije boje kad je radilo na integrisanu karticu ili sad s ovim radeon karticom.
Da li je ok drzati ovu graficku na ovoj ploci i gde da pojacam malo boje, a da to nije na monitoru :D?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno