Šta je novo?

Ati Radeon 9000 - problem sa TV out-om

massive

Čuven
Učlanjen(a)
22.09.2002
Poena
619
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kupio sam skoro radeon9000 u Gigabyte izvedbi (koja rec...izvedba?!)
TV out je znatno bolji (a i 3d) od GeForce4 MX460.

problem je kod MicroDVD player-a.
kada ukljucim Theater mode , a monitor mi je primarni display, TV sekundarni, nemam subtitle na TV !?!?!
boom
ako neki zna sta treba uraditi.....

bio bih mu vecno zahvalan :)

Izgleda da imas gadnih problema sa nacinom na koji zivis tj. ne koristis Search. Vec je bilo rijeci na forumu...

Vise je mogucnosti:
1. Jedna je mogucnost da koristis BSplayer (zaboravi MicroDVD).
2. Druga je da koristis bilo koji player + DivXG400 (a mislim da ti treba i ffdshow). Na ovaj nacin mozes dobiti iz bilo kog playera (PowerDVD, RadLight, ATi File Player..., cak i iz starog Mplayer 6.4) i u bilo kojoj varijanti titl na TV-u.

Ja koristim varijantu 2. i TV-Extended desktop (ti koristis clone), pa ti preporucujem ovaj nacin, jer je neuporedivo elegantniji (na TV-u pustas DivX ili DVD a monitor je slobodan...). Pomocu Hydravision, dodelis shortcut, kojim ce da salje bilo koju aplikaciju na extended desktop ("Monitor 2"), tj. u tvom slucaju TV. U plejeru kojim gledas film, stisnes dodeljeni shortcut, i on posalje aplikaciju na extended desktop... Isto tako definises shortcut za "vracanje" na Monitor1.

massive je napisao(la):
Kupio sam skoro radeon9000 u Gigabyte izvedbi (koja rec...izvedba?!)
TV out je znatno bolji (a i 3d) od GeForce4 MX460.

problem je kod MicroDVD player-a.
kada ukljucim Theater mode , a monitor mi je primarni display, TV sekundarni, nemam subtitle na TV !?!?!
boom
ako neki zna sta treba uraditi.....

bio bih mu vecno zahvalan :)

Kao i mnogih godina pre. Skines Nimo Codec pack (5.0 build 8 preporucujem). Gledas iz media plejera i ako se subtitle zove isto kao i naziv AVIja (film.avi i film.sub ili film.srt), videces najsavrseniji subtitle koji postoji, i videces ga na ekranu na kom zelis. Posto sam ovo provalio prestao sam da koristim sve Micro, mini, ove one DVD/DivX pleyere.

ATI rulez

e....
pa onaj G400 Divx je dobro proradio.
verzija 2.7
i to iz prve.
film i subtitle mogu da vidim na TV , dok na monitoru mogu da radim nesto drugo.

hvala na informacijama
type;

Nazad
Vrh Dno