Šta je novo?

ATI Radeon 9000 pro

Igor79

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2003
Poena
601
Potrebna mi je pomoc pri izboru drajvera za ovu karticu. Kako pokrenuti Max Payna (cim krene da ucitava novu igru automatski izadje u windows)? Sa N-vidijinim karticama se uopšte nisam imao problema ali sa Ati-jem dosta igara stvara probleme. Molim vas za neki savet. Hvala!

BBA Catalyst 2.5

Igor79 je napisao(la):
Potrebna mi je pomoc pri izboru drajvera za ovu karticu. Kako pokrenuti Max Payna (cim krene da ucitava novu igru automatski izadje u windows)? Sa N-vidijinim karticama se uopšte nisam imao problema ali sa Ati-jem dosta igara stvara probleme. Molim vas za neki savet. Hvala!

To je definitivno bag izmedju drajvera Atijevih i igrice. Poseti sajt Max-a i probaj da nadjes neku zakrpu za atija ili tako nesto ... I meni se to desavalo:cuss:

HobbiT

covek je resio problem:wave;

E sad ajde kad je resio problem mogao bi i meni da kaze u cemu je caka. Doduse nisam ga igrao sa Omeginim drajverima, ali .... :confused:

jazza je napisao(la):
E sad ajde kad je resio problem mogao bi i meni da kaze u cemu je caka. Doduse nisam ga igrao sa Omeginim drajverima, ali .... :confused:

pa BBA cat. 2.5 resava sve probleme vezane za Max-u Bolnog,sa tim sto to zavisi od OS-a,jer se u nekim slucajevima desava da se i pored instalacije novog drajvera nista ne popravlja dok se ne instalira OS ponovo,pa drajver-onda sigurno radi sve ok.

Problem resen !

Probao sam sve sto ste mi savetovali, Radeon 9000 mi najbolje radi sa catalyst drajverima 2.5 sve ostalo mi stvara probleme (nisam reinstalirao sistem). Hvala na savetu svima !

Re: Problem resen !

Igor79 je napisao(la):
Probao sam sve sto ste mi savetovali, Radeon 9000 mi najbolje radi sa catalyst drajverima 2.5 sve ostalo mi stvara probleme (nisam reinstalirao sistem). Hvala na savetu svima !

:) :p :D :beat: :wave;

Vrh Dno