Šta je novo?

ATI Radeon 9000 Pomoc

chowa

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
Kakva su vasa iskustva sa ATI Radeon 9000.Hvala.

zavisi za sta ti treba...u sustini odlican odnos cena/kvalitet/mogucnosti. verovatno best buy u ovom rangu cena.

Samo si trebao da iskoristis search, pa da vidis koliko smo vlasnici gorepomenutog zadovoljni :D :D :D :D

U principu sam zadovoljan, ali kada bih sada uzimao karticu pre bih se odlucio za 8500LE, jer je brzi, malo skuplji, a jedino sto R9000 ima a 8500 nema to je Fullstream engine, navodno poboljsava dvix reprodukciju, ali na Atiju je to i bez toga dovoljno dobro, posto taj Fullstream jos uvek nije aktiviran kroz drajvere, i niko nije video kako to radi. Tu je i komplikovan o/c R9000, ja imam Powermagic karticu i jos nisam uspeo da je kloknem, valjda je zakljucana mogucnost u BIOS-u, pa sad cekam da nabavim PCI karticu pa da je flashujem. Posle toga cu verovatno biti zadovoljniji. :beat:

BTW Ako planiras da je koristis za igrice, nisam probao jos samo UT2K3, ostalo sve ide u 1024x768 u 32b na max. detaljima bez problema.

Ja bih uzeo 8500 LE, naravno zato sto je brza kartica a kao sto ti je Santa rekao, sve to tako lepo izgleda da ti u zivotu nije potreban Fullstream. Sto se tice UTK2003 na 8500 LE moze sve u 1024x768 stim da moras da imas minimum 512 Mb memorije. Ali sve radi bez problema na 800x600. Ako budes uzimao 9000 gledaj da to bar bude sa PRO oznakom. :wave;

Vrh Dno