Šta je novo?

ATI Radeon 7500, 64MB DDR-ilí MICROSTAR MS-8836 GEFORCE2 TI

Peter

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
604
ATI Radeon 7500, 64MB DDR-ilí MICROSTAR MS-8836 GEFORCE2 TI
Bestraga mu glava! Taman ja prostudiro sve na ovom sajtu sto se naci moglo i narucio PC - kad ono ATI RADEON 8500 ispljuvan do daske. Tacnije, drajveri ne valjaju pa on zeza, pa se non-stop mora drndati i podesavati.... Uuuh! A tako su mi svi lepo preporucivali ATI-ja 7500 vs MICROSTAR MS-8836 GEFORCE2 TI! I sta sad? Meni kartica treba najvise za igre (iskreno za posao bi mi sljakala i najobicnija od 16MB SDRAM-a), tj. ona tu dolazi najvise do izrazaja. A ja isto ko i Max (?) MRZIM da se zezam sa podesavanjima i da stalno skidam nove drajvere i tako u beskonacnost. POUZDANOST sistema mi je na prvom mestu a pretpostavljam da MICROSTAR MS-8836 GEFORCE2 TI nije vise od 5% sporiji od ATI 7500. Jedino sto mi nije jasno dali se ta zezanja sa drajverima odnose samo na novog ATI-8500 ili i na 7500-cu. A da ja ipak pazarim MICROSTAR MS-8836 GEFORCE2 TI. NVidia je NVidia i ako nema problema i OK radi - why not?!? Sta velite?

Pozdrav!

PS. Izvinjavam se moderatorima - zezno sam se i prvo postiro na "Mazticnim i CPU"... Sorry

I molim vas recite mi

sta ova jeftinija kartica moze u PRAXI uraditi tj. akoliko % je sporija od navedene MSI GF2Ti. Sta to znaci za najnovije igrice koje kako vidim ne zahtevaju ni ovolike standarde. ZA CEGA sluze vec GF2Ti (igre/posao) a da ne govorimo o GF3Ti i GF4. Uzgred, zasto je (od istog proizvodjaca, naravno i sa istim karakteristikama - tv-out/in etc.) GF3Ti mloooogo skuplja od nove GF4MX varijante?

Uuuuuuuuh...crko sam pa stalno zaboravljam...

Pod "ova jeftinija kartica" mislim na recimo ASUS V7100 MX-400 32MB TV-OUT BULK
MODEL: V7100 GeForce 2 MX-400 bulk
INDSTIKSPORT: AGP
INFO: 32MB RAM, AGPx4, Bulk

ili slicne GF2/3 MX kartice. 64 mb SDRAM-a kolko sam skonto ne znaci NISTA?

Nazad
Vrh Dno