Šta je novo?

ATI Radeon 7000 VE

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
- treba mi info o ovoj kartici sta je to ustvari u systemu kaze ono gore sto sam naveo plus da se SGRAM i 64 mb. ima dva monitorska izlaza na sebi + Svhs valjda video izlaz.

-Dalje interesuje me da li vredi menjati Kyro2 za ovo ako recimo meni treba video izlaz.

-Koliko je Ati sporiji ?

Golden je napisao(la):
- treba mi info o ovoj kartici sta je to ustvari u systemu kaze ono gore sto sam naveo plus da se SGRAM i 64 mb. ima dva monitorska izlaza na sebi + Svhs valjda video izlaz.

-Dalje interesuje me da li vredi menjati Kyro2 za ovo ako recimo meni treba video izlaz.

-Koliko je Ati sporiji ?

Ja imam jedan takav da prodam :) E sad, samo nam se opisi ne podudaraju... Moj ima 32 Mb i TV out, a izlaza za drugi monitor nema

Re: Re: ATI Radeon 7000 VE

zmajns je napisao(la):
Ja imam jedan takav da prodam :) E sad, samo nam se opisi ne podudaraju... Moj ima 32 Mb i TV out, a izlaza za drugi monitor nema

ovo "ATI Radeon 7000 VE " sam procitao iz `Systema` a isto tamo vidim da ima 64 mb. dok se pozadi na izlazu kartice vidi da ima dva monitorska i izmedju njih video izlaz. Nisam otvarao masinu jer nisam u mogucnosti.
Mozda ako su drajveri univerzalni pa da daje neke sasave podatke ?

Re: Re: Re: ATI Radeon 7000 VE

Golden je napisao(la):
ovo "ATI Radeon 7000 VE " sam procitao iz `Systema` a isto tamo vidim da ima 64 mb. dok se pozadi na izlazu kartice vidi da ima dva monitorska i izmedju njih video izlaz. Nisam otvarao masinu jer nisam u mogucnosti.
Mozda ako su drajveri univerzalni pa da daje neke sasave podatke ?

Kod mene pise samo ATI Radeon VE

Re: Re: Re: Re: ATI Radeon 7000 VE

zmajns je napisao(la):
Kod mene pise samo ATI Radeon VE

E svasta na kartici sam cak video u jednom kutu da pise "LE" sto god da je to. Samo kada bi znao koja je oznaka Ati LE modela mislim po broju, ali s druge strane LE nema dva monitorska izlaza i Svhs izlaz :) ko zna sta sam ja video !

Nazad
Vrh Dno