Šta je novo?

ATI na Monitor i TV?

wengerija

Slavan
Učlanjen(a)
18.09.2007
Poena
320
Naime konacno je kupljen 32" TV HD-ready.
Stigao kuci spojim ja sve to i sa kompom naravno, ona trilogija LOTR HD i jos par zanimljivih HD-ova su vec hteli da izduvaju sto ih ne gledam, a nisam hteo da ih gledam na mojoj 17'' CRT rolleyes.gif laugh.gif

Kartica je ATI Radeon 1300pro.

Dignem sve kad eto problema u ATICCC on nadje TV sve lepo, ali ne mogu da ga ukljucim kao dual nema sanse, menjao sam rezoluciju i sve i nista ne pomaze.
Sad ima ona dva box-a u prvom je monitor pa desno jedan mali i opet jedan veliki box gde bi trebao da gurnem drugi display ali mi ne da, ne da mi ni da desnim dugmetom kliknem na TV koji stoji u disabled displays jedino mi da da ga prevucem u box gde je monitor i onda proradi ali onda imam samo sliku na TV.

Ljudi postajem lagano nervozan, gomilu puta ranije na DRUGIM ATI-karticama sam namestao dual i sve je radilo savrseno, ovo me ubi.

Pomazite ono nije z laugh.gif laugh.gif

E da da li neko zna gde mogu u NS da kupim HDMI kabal i DVI-HDMI conector???

Hvala ljudi unapred, idem da smirim LOTR da se jos malo strpi smile.gif biggrin.gif

Naime konacno je kupljen 32" TV HD-ready.
Stigao kuci spojim ja sve to i sa kompom naravno, ona trilogija LOTR HD i jos par zanimljivih HD-ova su vec hteli da izduvaju sto ih ne gledam, a nisam hteo da ih gledam na mojoj 17'' CRT rolleyes.gif laugh.gif

Kartica je ATI Radeon 1300pro.

Dignem sve kad eto problema u ATICCC on nadje TV sve lepo, ali ne mogu da ga ukljucim kao dual nema sanse, menjao sam rezoluciju i sve i nista ne pomaze.
Sad ima ona dva box-a u prvom je monitor pa desno jedan mali i opet jedan veliki box gde bi trebao da gurnem drugi display ali mi ne da, ne da mi ni da desnim dugmetom kliknem na TV koji stoji u disabled displays jedino mi da da ga prevucem u box gde je monitor i onda proradi ali onda imam samo sliku na TV.

Ljudi postajem lagano nervozan, gomilu puta ranije na DRUGIM ATI-karticama sam namestao dual i sve je radilo savrseno, ovo me ubi.

Pomazite ono nije z laugh.gif laugh.gif

E da da li neko zna gde mogu u NS da kupim HDMI kabal i DVI-HDMI conector???

Hvala ljudi unapred, idem da smirim LOTR da se jos malo strpi smile.gif biggrin.gif

Bolje kupi dvi-hdmi, jeftinije će te izaći. Bilo je ranije u tehnomarketu, ali mislim da su sve prodali. Pogledaj još u Merkatoru, Rodiću ili Tempu.
btw probaj da isključiš (ili deinstaliraš) CCC, pa probaj preko običnog ati control panela da namestiš dual view (ili theater mode)

Vrlo je moguće da ti je taj izlaz za monitor linkovan na TV-out. Probaj da vežeš monitor na drugi izlaz, pa onda da uključiš TV-out.

Da VGA izlaz je bio linkovan sa TV-outom, stavio sam DVI-VGA adapter i TV-out je proradio.
Da uzecu DVI-HDMI kabal inace oce biti bolja slika HD-a tom vezom od COMPOSITA koji trenutni imam.

Nazad
Vrh Dno