Šta je novo?

Ati mainboard + Ati GPU = ?

Xantor

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.10.2008
Poena
154
Nisam bas neki strucnjak ali me interesuje da li bi racunara bio stabilniji ako bih na BIOSTAR TA770E prikacio HD5770 ili da li ce manje problema biti ako ploca i grafika imaju poreklo istog chipset-a? Ovo pitam posto nameravam da se oprostim od Nvidie za neko vreme (konkretno 8800GTS), pa da ne bi polemisali ovde 100 godina oko toga dali je bolji Ati ili Nvida, moze li neko od strucnjaka da mi da iskren odgovor na unazad postavljeno pitanje.

Pa nije to ne znam sta pa da neko ne da iskren odgovor :p da li to imas nekih problema sa sadasnjom kombinacijom, pa pitas da li ce biti manje problema? Sto bi uopste bilo- ako je ploca ispravna, kao i gpu, nece biti nikakvih problema

Nisam bas neki strucnjak ali me interesuje da li bi racunara bio stabilniji ako bih na BIOSTAR TA770E prikacio HD5770 ili da li ce manje problema biti ako ploca i grafika imaju poreklo istog chipset-a? Ovo pitam posto nameravam da se oprostim od Nvidie za neko vreme (konkretno 8800GTS), pa da ne bi polemisali ovde 100 godina oko toga dali je bolji Ati ili Nvida, moze li neko od strucnjaka da mi da iskren odgovor na unazad postavljeno pitanje.

Nema to toliko veze, u tom segmentu ti je svakako najbolji izbor ATI graficka, tako da ne moras da brines oko uklapanja.

PS/Desava se sa nekim plocama sa Intel P35 cipsetom, najcesce Gigabyte, da nece da saradjuje sa ATI grafikom, ali to je dosta retka situacija, medjutim stvarno se desavalo.

Poslednja izmena:
Sto se ispravnosti tice za sada je sve ok (pu...pu... daleko bilo :) ) nego se dvoumim izmedju GTX260 i HD5770. Guram sa Nvidiom vec 7 god. pa rekoh da menjam nesto i eto poceh od ploce te na red stize i grafika. Mozda bas nesto i nema veze sa ovim sto zapocesmo ali mi je kompatibilnost komponenata i rezim rada jako bitan.

Za 5770 ti ne treba jako napajanje (malo trosi) sto niej slucaj sa GTX260, i moderniaj je karta 5770 poseduje novije tehnologije, bolaj je za buducnost i lakse ces moci da je prodas u buducnosti....

Uzmi 5770 1gb i ne razmisljaj mnogo.

Nazad
Vrh Dno