Šta je novo?

ATI i Framework

• Začetnik teme Začetnik teme Kabuto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kabuto

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2003
Poena
620
Od skora koristim ATI-jevu grafičku pa da pitam jel neko ima problem sa shutdownom koje predugo traje (15-ak sekundi) sa instaliranim catalyst drajverima i frameworkom. Ovaj problem nemam sa original asusovim drajverima koje sam dobio uz karticu, pa pretpostavljam da je problem u frameworku i ATI CCC, tj. u servisu DCOM Server Process Launcher koji kada se disejbluje ne može da se učita ATI CCC ali se komp gasi normalno. Jel ima neko isti problem? BTW, izašao je Catalyst 6.3.

Bacaj u kantu taj CCC! Dok mi je bio na kompu shutdown je trajao otprilike toliko, cim sam ga skinuo i stavio ATT shutdown je momentalan. Probaj nista ne boli 🙂

I ja se za*ebah pa instalirah to ****** 🙁 ali ce zato danas da leti napolje. Prosto neverovatno koliko lose radi.

Interesantno kako samo Max i Neđo podržavaju taj ogavni CCC. Mora da ih opasno podmazuju tamo na okupljanjima za štampu :d 😉
Neverovatno kako jedan program, koji bi trebao da bude deo sistemskog softvera, radi sporo, glomazan je, prenatrpan i šaren, a pritom traži runtime koji još uvek ne dolazi sa OS-om... dobro ga nisu u Javi pisali...

Sta bre ti imas protiv Jave? :d :d :d (zvuk pucnja u pozadini)

Poslednja izmena:
Ma Omege su OK, koristim ih odavno jer imam 9800SE koja se uspesno moduje. Jedino mi smeta sto mi se sa Omegom refresh u igrama spusta na 60Hz, dok se sa Catalyst -om i Softmod-om to ne desava

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Interesantno kako samo Max i Neđo podržavaju taj ogavni CCC. Mora da ih opasno podmazuju tamo na okupljanjima za štampu :d 😉
Neverovatno kako jedan program, koji bi trebao da bude deo sistemskog softvera, radi sporo, glomazan je, prenatrpan i šaren, a pritom traži runtime koji još uvek ne dolazi sa OS-om... dobro ga nisu u Javi pisali...
hehe! Pa ne hvalim ga ja nigde. Poenta je samo da ako hocu da overklokujem XTX moram da koristim CCC OVERDRIVE, zato ga i koristim! Prestao sam da se sekirma oko startapa i gashenja, jer mi je sasvim svejedno kad ce se PC ugasiti, samo ako ce da se ugasi, a za sada jos uvek se ugasi svaki pu 😉

Inache, slazem se da je CCC katastrofa! Ziveo CPL!

Isti problem sam imao shutdownom - uninstalirao CCC i Framework i stavio stari CP-control panel,

Ali imam drugi sa Overclockom procesora i to samo u 3D modu i sa Catalist 6???

Imam Hercules AiW9800se@pro i sa Catalist 6.1 (i sa 6.2) kad Overcklokujem Barton 2500+ u 3200+ ne mogu da pokrenem nista u 3D (pocne da "odvratno da brlja po ekranu" - kao da je crkla - slika kao kad nema nista na TV-u ali u boji - bez obzira da li sam je modovao ili ne, kad se prvi put desilo srce mi stalo 🙂 )

A sa 5.13 bez ikakvih problema.

Tako kad koristim Catalist 6 i vise ne mogu da overclockujem Bartona iako se bez problema overklokuje ????

Skinucu i probati sa Omega ali kad izbace 6.3 (kad skidam da skidam najnoviju verziju)

pozdrav,
Niksa

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno