bokica80
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.05.2014
- Poena
- 170
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i5 9400f
- Matična ploča
- phantom gaming b365
- RAM
- hyperx 16gb ddr4 3200 mhz
- GPU
- gtx 1060 6gb
- Monitor
- samsung odyssey
- Miš & tastatura
- g15 g502
- Ostale periferije
- hdr160
- Mobilni telefon
- honnor 8 lite
- Pristup internetu
- Optički internet
Pozdrav!
Nabavio sam polovnu karticu hd6870 na kojoj je zamenjeno hlađenje, stavljeno je scythe musashi.
Kartica koristi 2x6 pinsko napajanje (to imam na napajanju), sa tim nema problema,
na ploči imam samo 1 izlaz za 3 pina za kačenje kulera, a na ovom scythe ima 2 ventilatora i 2 izlaza 3+3 žice.
Adapter nisam dobio (sa pata na kuler)
kako da napravim adapter, ne znam gde koju žicu da zakačim na pata kabal ima 3 žice (plus minus i verovatno brzina pošto imaju 2 potenciometra)
imate više iskustva sa ovim pa ako može neka šema
po celom gradu sam tražio adapter i nisam našao, imam jednino pata to sata, odsečem žice od pata ali kako ih povezati
hvala unapred
Nabavio sam polovnu karticu hd6870 na kojoj je zamenjeno hlađenje, stavljeno je scythe musashi.
Kartica koristi 2x6 pinsko napajanje (to imam na napajanju), sa tim nema problema,
na ploči imam samo 1 izlaz za 3 pina za kačenje kulera, a na ovom scythe ima 2 ventilatora i 2 izlaza 3+3 žice.
Adapter nisam dobio (sa pata na kuler)
kako da napravim adapter, ne znam gde koju žicu da zakačim na pata kabal ima 3 žice (plus minus i verovatno brzina pošto imaju 2 potenciometra)
imate više iskustva sa ovim pa ako može neka šema
po celom gradu sam tražio adapter i nisam našao, imam jednino pata to sata, odsečem žice od pata ali kako ih povezati
hvala unapred