Šta je novo?

ATI hd4350 problem sa clone mode

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
Ima jedan problem nikako da namestim da mi proradi clone mode na ovoj grafickoj. Windows xp je u pitanju. Monitor je spojen preko d-sub prikljucka a LCD tv preko DVI HDMI kabla. Cim iskljucim extented desktop odmah mi se ugasi slika na lcd-u. Probao svakojake fore i nece pa bog samo ga extented ga vidi. Pomoc?

Ima jedan problem nikako da namestim da mi proradi clone mode na ovoj grafickoj. Windows xp je u pitanju. Monitor je spojen preko d-sub prikljucka a LCD tv preko DVI HDMI kabla. Cim iskljucim extented desktop odmah mi se ugasi slika na lcd-u. Probao svakojake fore i nece pa bog samo ga extented ga vidi. Pomoc?

Nemere, nece, nikako i ja sam se mucio sa xfx 4550 na xp-u, ali ne i na sedmici. I nisam uspeo ***.

Probaj da obrnes prikljucke ako mozes, da monitor spojis na dvi preko adaptera, a lcd spoji na vga. Meni nije hteo da radi tv out (svideo) na atiju ako monitor nije prikacen na port koji je blize ploci. Mozda je i kod tebe nesto slicno u pitanju.

Mislim da treba da budu oba digitalna ili oba analogna signala. Ne verujem da može VGA i HDMI u isto vreme.

Nazad
Vrh Dno