Šta je novo?

ATI FIRE GL4 128MB DDR Uhhhhhhhhhh:)

Samo 1925$, naruci mi molim te 2-3 komada. :p

Zasto je to tako jeftino (mislim na ATi Radeon 7500). Zar nije kod nas oko 380 - ono 1 godisnje kada ga neko prosvercuje sa bananama?

Sam si odgovorio--KOD NAS:D

Da - 100DOLARA!!! ATI je toliko konkurentan sa cenama napolju, da mi prosto nije jasno kako to samo nVidia pa nVidia.... naucila bagra - kao i sa Intel-om. Nego, to zapadno trziste je stvarno inertno... Uslo im ono GeForce u usi i sada i jedan jevtini 7500, dostojan GTS Ti kartice ne moze da mu se priblizi po prodaji.. a nemaju oni bas Eagle modele od 70dolara.... SUMA, eVGA i ostali su preko 100 USD kada su GTS Ti karte u pitanju...

A da komentarisem GL kartu - ne bih... Nedavni test kroz profi OpenGL aplikacije je pokazao da je Quadro i dalje majka za te stvari...

byMaX je napisao(la):
A da komentarisem GL kartu - ne bih... Nedavni test kroz profi OpenGL aplikacije je pokazao da je Quadro i dalje majka za te stvari...

Da da i onda je mrmot zavio cokoladu u foliju :). Pobedila ATI-ja u 2-3 testa, a u svim ostalim ATI je ili oduvao ili je malo bolji.

jel ste videli kaliko je ATI mobility 7500 razbio na testovima Geforce 2 GO ? strasno

I'm for ATi!

Adrian je napisao(la):
jel ste videli kaliko je ATI mobility 7500 razbio na testovima Geforce 2 GO ? strasno

I'm for ATi!

Ma nije ga uopste razbio :D

BTW Ati trosi i manje struje i manje se greje od gf2 go.

A gde kod nas pa ima da se nadje RadeOn 7500, poshto ovi shto ga obichno imaju u cenovnicima, nemaju ga u prodaji ili treba da stigne ali se nezna kad.

Buca

Znate kako, i na tarabi pise pi*** pa je Mujica oderao alat!!

Proverite na sajtu www.newegg.com koliko kosta PRAVI radeon 7500, a koliko raznorazni klonovi!

Dakle, u search ukucate radeon 7500, pa kad vam izlista odete kod svakog proizvoda na see it!

Zacudicete se kakvih sve krseva ima!!!

Dakle, 150+ dolara je PRAVI a najjeftiniji powered by Ati im je ispod 100 dolara!!!

Mislite o tome!!!

student je napisao(la):
Znate kako, i na tarabi pise pi*** pa je Mujica oderao alat!!

Proverite na sajtu www.newegg.com koliko kosta PRAVI radeon 7500, a koliko raznorazni klonovi!

Dakle, u search ukucate radeon 7500, pa kad vam izlista odete kod svakog proizvoda na see it!

Zacudicete se kakvih sve krseva ima!!!

Dakle, 150+ dolara je PRAVI a najjeftiniji powered by Ati im je ispod 100 dolara!!!

Mislite o tome!!!

Genijalac jesi video prvi post??? Pa to sam ljudima i napisao-ati i powered by ati. Sta ti mislis da ovde dolazi nesto drugo a ne klonovi???

Ti si vocko stvarno lood....! Kako bre pricas takve stvari... Pogledaj ti te testove malo bolje!

Genijalac jesi video prvi post??? Pa to sam ljudima i napisao-ati i powered by ati. Sta ti mislis da ovde dolazi nesto drugo a ne klonovi??? [/B][/QUOTE]

Genijalac, pa tako kako si napisao tako je i razumljivo. Bas podsecas na svoj nadimak:):):)

PS. predpostavljam da ni 1% ljudi ne proverava ovakve linkove pa dobro dodje i neko normalnije objasnjenje.

nVIDIA shta ???¿¿

nVIDIA Qadro shta .... profesionalna ..... ma daj ..... pa to nema refrakciu ni kao fire GL 1000 a kamoli OXYGEN D2 ...... dajte ljudi da ne meshamo PRO i ByPass reshenja ..... Quadro je lepa karta ili nemoze da bude PRO. RealTime render kartice nisu izashle iz nVIDIE nego iz IBM-a a ati poshto se davio morao je za slamku da se hvata tako da je IBM mnogo para zaradio na kanadjanima. idi na liqudi-arts.de pa pogledaj staklo sa fireGL-a pa mi reci da li ima regrakciju ili ne ELSU QUADRO sam video .... nije ni za k*** u odnosu na onaj preent sreen ..... sem toga ono shto 20 PC na po 1GHz srendaju za 5 minuta to Fire GL IBM-ov radi za 1 minut ...... tako da trenutno ATI moze i sa cenom i sa kvalitetom da pojede za dorucak nVIDI-in Quadro koji ima instrukcije GF3 cak i slabije ali ipak ima neki real time render ..... naravno voda staklo i isve ostalo ostaje na sentinel-u da raspodeli malo INTEL ili AMD da rade shto samo graficka da se muci .... shto znaci nema real time u realnom D2 modu ...... za 1500 DM bez poreza ..... neka hvala .... ne mogu da cekam 3 dana 20 sec. animacije ako vec kupujem kartu za 1500 dodacu josh toliko da se ne smaram :)

uhhhh

moracu da upalim svetlo slepo kucanje mi ne ide

Nazad
Vrh Dno