Šta je novo?

ATi dvd plejer 7.6

Velja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
619
E sad kad sam nabavio cd, jedno razocarenje :( Sve je ok dok se film gleda na monitoru, ali uopste ne saradjuje sa hypervision-om! Prebacim film na tv ali samo crn ekran, jos kad ga vratim nazad dobijem razvucenu sliku ili nista, dok Power DVD 4.0 radi ko zmaj. Na monitoru je super slika, procesor rasterecen, ali uspe li neko da potera ovo kako treba? Catalyst 2.5 bba, 7500 Sapphire...

Nije mi jasno kako ... pa jel si ukljucio da overlay bude na oba monitora? To mozes i preko Rage Tweakera

Nije mi jasno kako ... pa jel si ukljucio da overlay bude na oba monitora? To mozes i preko Rage Tweakera

ako imas problem samo sa gledanjem videa tj. filmova
onda je problem u primarnom i sekundarnom displeju
znaci da ako hoces da gledas film na monitoru on mora da bude primarni
i obrnuto te opcije ti se nalaze u display propertis/settings/displays/
tu imas shortcut scheme pa ih iskoristi mudro :wave;
inace ati je to mnogo lepo uradio

Uspelo je, hvala na pomoci, ali jos jedna stvar: kada se pojave titlovi cela slika dobije jace osvetljenje koje traje dok su i titlovi na ekranu. To se ne desava sa PowerDVD-om. Jos neko je rekao da ima ovaj problem, jel zna neko resenje?
Pozdrav i Hristos se rodi!

ako sam te dobro razumeo tebi je to sa titlom promenljivo tj. menja se kako se titl menja.
takav problem zaista nisam imao
Ali mogu da ti kazem da win dvd ima potpuno istu sliku kao i ati dvd i mnogo stabilnije radi a takodje podrzava gledanje dvd a sa Hdd pa probaj sa njim
meni se desavalo sa ati dvd om da mi zvuk po malo kasni doduse koristim digitalni izlaz
uglavnom i jedan i drugi imaju mnogo bolju sliku od power dvd a
al ti ja bas i ne pomoze cheers

Velja je napisao(la):
Uspelo je, hvala na pomoci, ali jos jedna stvar: kada se pojave titlovi cela slika dobije jace osvetljenje koje traje dok su i titlovi na ekranu. To se ne desava sa PowerDVD-om. Jos neko je rekao da ima ovaj problem, jel zna neko resenje?

Jeste, ja sam rekao, i bas sam hteo tebe da pitam kako se resava:(

Ne desava se ni sa windvd.

Sa powerdvd se desava nesto drugo, ako je slika istovremeno prikazana i na monitoru i na tv, pa se tek tada pusti powerdvd, bilo preko dvdgenia ili direktno ne vidi ati hardware accelerator.
Ako pustim powerdvd, pa onda ukljucim display na tv, sve je ok

Ako sam dobro razumeo ti hoces film da gledas i na tv i na monitoru istovremeno
to nece da ide sem sa tim power Dvd om ali mislim da onda to ne odradjuje rage theatar mislim chip koji je zaduzen za to nego softverski
nadam se da sam pomogao
:happy:

Velja je napisao(la):

Izgleda da je to neki bug, ispravljaju ga.
http://www.ati.com/support/infobase/4078.html

This issue affects a select number of DVD titles when subtitles are enabled in the movie. Upon enabling the subtitles option in the DVD menu, image brightness may increase when the subtitle is displayed.
Not all movies are affected.

ATI Engineering has been advised of this issue and is investigating. Any updates will appear on this page when they become available.

INFO-BASE# 4078

KEYWORDS: RADEON for PC ATI DVD PLAYER 7.6 SUBTITLE BRIGHTNESS

Nazad
Vrh Dno