Šta je novo?

ati d rage pro PCI

schnappy

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2010
Poena
200
Pozz svima,

treba mi vas pomoc. Imam jednu praistorijsku konfiguraciju, u konfiguraciju radi jedan rage pro d PCI graficka od 8mb i nikako nemogu da namestim da radi normalno. Windows ga prepoznaje, mogu da gledam fimove, ali youtube nikako ne ide, stalno zakucava, koci itd...
Nisam nasao drajvere evo tacno sat ipo vremena trazim drajvere ali nista...u stvarim neznam ni dali je to do drajvera, jer kao sto sam rekao, filmove mogu da gledam ali youtube nikako...

Ako neko zna drajvere za karticu ili bilo sta d ami preporucuje, castim cokoladu 😀

Nisi rekao koji Win je u pitanju.
Ako je za XP, driveri su OVDE.

Ako je za 98/98SE/ME, driveri su OVDE.

A ako je za 2000, driveri su OVDE.

Ne verujem da ces uopste moci da teras YT sa tom grafickom. Pre svega zbog malo memorije. Filmove ako mozes da gledas, to je zato sto su kodovani nekim manje zahtevnim codec-om. I zato sto ti je proc nesto jaci (600-700MHz?). Ne verujem da ces moci bas sve sa time. Za divx ti treba najmanje 16MB memorije.

Desno dugme na youtube klip, settings, isključi hardware acceleration.

Nisi rekao koji Win je u pitanju.
Ako je za XP, driveri su OVDE.

Ako je za 98/98SE/ME, driveri su OVDE.

A ako je za 2000, driveri su OVDE.

Ne verujem da ces uopste moci da teras YT sa tom grafickom. Pre svega zbog malo memorije. Filmove ako mozes da gledas, to je zato sto su kodovani nekim manje zahtevnim codec-om. I zato sto ti je proc nesto jaci (600-700MHz?). Ne verujem da ces moci bas sve sa time. Za divx ti treba najmanje 16MB memorije.

Unauthorized Download ???Stalno mi izbacuje ovu poruku. Treba mi za XP. Inace, pre godinu dana mogao sam da gledam sve...:wall:da, proc je 850mhz celeron, uskoro trebam dobiti od jednog forumasa jedan od 1200mhz. Integrisana graficka na plocu je mislim od 64mb?!
Molim te skini drajvere za XP i stavi ih negde pa posalji mi link...stalno sam izgubio vec zivce... 🙁

Ne razumem, koristis ATI Rage Pro sa 8MB a imas integrisanu sa 64MB? Ako je tako, izvadi ATI Rage i ukljuci integrisanu u BIOS-u. Ne bi trebalo da vise imas probleme sa YT ili filmovima.

Link za skidanje drivera ti je OVDE. Samo odaberi Display Driver Bundle za Rage Pro.

Ja sam nesto zeznuo..ploca je ASUS TUSI M, sis 630chipset ako se ne varam. Sa integrisanom nije terao ni divx filmove... 🙁

Nazad
Vrh Dno