Proslo mesec dana pa opet počelo da puca od juče konstantno, probao uz ovo rešenje i program za gašenje update-a što je @Markomaniax preporučio i ne vredi, uvek ga ugasi ekran, kao da sam iščupao kabl iz grafike, dok ne ugasim računar iz struje na pola minuta i tek onda digne Win ali bez drajvera naravno. Ima li još neka potencijalna solucija ili da se nateram da odradim clean install sistema?Samo napomena, Computer Configuration -> Administrative Templates -> Windows Components -> Windows Update -> Do not include drivers with Windows Update mora da stoji Enabled
Edit: slike
Pogledajte prilog 466928Pogledajte prilog 466929
Dvije godine nisam mogao da riješim ovo, mada nisam se ni trudio previše, jednostavno napravio custom profil koji sam učitavao svaki put kad upalim računar ili po potrebi.Neće da mi zapamti custom settings, nakon restarta vrati na default, kako rješavate to ?
Nije, ima i ova Download AMD Driver Radeon Software Adrenalin 25.2.1Zadnja verzija AMD je 24.12.1
Modovanih nema,kao najavljeni za ovaj mesec ali za koje graficke i da li ce ih biti videcemo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari