Šta je novo?

ATI AIW9600XT BBA vs. ATI AIW9800SE Sapphire

Dark_AveNGER

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
630
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Interesuju me vasa misljenja, posto planiram neki upgrade ... A imam AIW 8500DV BBA

Sta je bolje od ove dve kartice??

1. Uzeti u obzir da je Sapphire malo skuplji i taj isti Sapphire ima DVI sto meni i treba!
2. Zamolio bih ako neko moze da ih uporedi po performansama!
3. Sapphire moze da se moduje u 9800PRO ali je imao artefakte (R350), barem ovaj jedan primerak koji sam ja probao! Dali postoji mogucnost da ipak moze da se pronadje primerak koji bi hteo da radi kao 9800PRO i dali to nesto utice na rad VIVO mogucnosti posto je takav drajver zbudzen!?

Hvala svima unapred.
Pozdrav.

Poslednja izmena:
tesko da ces sad naci 9800se, nov, koji se lako moduje u pro,jedino da kupis od nekog
koji je je uspesno modovao i koji je naravno prodaje

Meni se cini da nemoze da se moduje nijedna All-in-Wonder karta.

Dark_AveNGER je napisao(la):
Interesuju me vasa misljenja, posto planiram neki upgrade ... A imam AIW 8500DV BBA

Sta je bolje od ove dve kartice??

1. Uzeti u obzir da je Sapphire malo skuplji i taj isti Sapphire ima DVI sto meni i treba!
2. Zamolio bih ako neko moze da ih uporedi po performansama!
3. Sapphire moze da se moduje u 9800PRO ali je imao artefakte (R350), barem ovaj jedan primerak koji sam ja probao! Dali postoji mogucnost da ipak moze da se pronadje primerak koji bi hteo da radi kao 9800PRO i dali to nesto utice na rad VIVO mogucnosti posto je takav drajver zbudzen!?

Hvala svima unapred.
Pozdrav.

Pred novu godinu smo imali 5-6 komada Sapphire 9800SE AIW.

Sve rade sa Omega (ili DNA) drajverima kao 9800Pro i samo jedna je imala artefakte (zute tachkice po ivicama pojedinih tekstura).

Inache fabricki dolaze sa natpisom 256bit memory i 9800 with 4 pipes enabled.

I bez modovanog drajvera daju izuzetno pristojne rezultate, nesto losije od 9600XT ali vrlo upotrebljive.

WDM drajver mozes da 'zbudzis' ali uz malo vishe egzibicija :d

patch033 je napisao(la):
Meni se cini da nemoze da se moduje nijedna All-in-Wonder karta.

Ama bre moze, samo sto ima artefakte i radi puno brze !!!

Stojcha je napisao(la):
Pred novu godinu smo imali 5-6 komada Sapphire 9800SE AIW.

Sve rade sa Omega (ili DNA) drajverima kao 9800Pro i samo jedna je imala artefakte (zute tachkice po ivicama pojedinih tekstura).

Inache fabricki dolaze sa natpisom 256bit memory i 9800 with 4 pipes enabled.

I bez modovanog drajvera daju izuzetno pristojne rezultate, nesto losije od 9600XT ali vrlo upotrebljive.

WDM drajver mozes da 'zbudzis' ali uz malo vishe egzibicija :d

Ajd na PM onda kakvo vam je sad stanje, imate li ih jos mozda i ako znas koji GPU je bio na njima?? I naravno posto su vam?
Pozdrav.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno