Šta je novo?

ATI 9800SE + soft. modifikacija

Ivan teh King

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2002
Poena
685
Moja oprema  
Mobilni telefon
OnePlus Nord 2
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Naime, nasao sam za 118eura SAPHIRE ATI RADEON 9800SE 128MB TV

Da li je ima neko i kakva su iskustva? Da li se moze softverski modifikovati u jacu 9800?

:guitar:

Ne moze, zbog duplo manje bitne :) memorije!

moze samo u nesto ekvivalentno 9500pro ali sa r350 (360) jezgrom :)
znaci 8p 128bit sto za te pare (ako doticni primerak moze da se moduje) je bolja kupovina od neke 9600pro od koje je i jeftinija.

Koliko mi je poznato, jedino je preko 90% uspešnosti potvrdjeno sa Club3D kartama koje su stigle preko Pin-a, i jedan momak je kupio, ne mogu da se setim proizvodjača, malo poznata firma, i uspeo da je moduje u 9800Pro (potrazi post).
Sapphire nije mogao ni jedan da se moduje.

notax je napisao(la):
Koliko mi je poznato, jedino je preko 90% uspešnosti potvrdjeno sa Club3D kartama koje su stigle preko Pin-a, i jedan momak je kupio, ne mogu da se setim proizvodjača, malo poznata firma, i uspeo da je moduje u 9800Pro (potrazi post).
Sapphire nije mogao ni jedan da se moduje.
Za notax-a i slicne imam da kazem da sam probao jedan komad Sapphire 9800se sa 256 bit memorijom, modovan, radi perfektno, a drugi ima "sahovska" polja. Dakle postoji i verzija sa 256 bit memorijo, izgleda kao Club3D, sutra cu "okaciti" slika, pa uzivajte...

GoranM je napisao(la):
Za notax-a i slicne imam da kazem da sam probao jedan komad Sapphire 9800se sa 256 bit memorijom, modovan, radi perfektno, a drugi ima "sahovska" polja. Dakle postoji i verzija sa 256 bit memorijo, izgleda kao Club3D, sutra cu "okaciti" slika, pa uzivajte...

OK, onda je moja greška. Ali, do skoro je bilo stanje kao što sam opisao. Po svemu sudeći se menja iz dana u dan. Pozitivno. 9800Pro za sve manje pare. Divota.

Sada ima i regularan za malo preko 200e, a ovi su već ispod 150, pa ko voli da se kocka...

byMaX je napisao(la):
Sada ima i regularan za malo preko 200e, a ovi su već ispod 150, pa ko voli da se kocka...

Jel' kod Jasmine ili zvanicno. :d:d

Zvanicno! Cao!

dobro što je zvanično, ali gdje?

pozdrav.

Dobro je sto postaje sve zanimljivije :)

:guitar:

Ti sto prodaju za 200+e r9800pro ga nikad nemaju na lageru tako da sve svede na isto !

Nazad
Vrh Dno