Šta je novo?

ATI 9200 VIVO grebovanje

KBD

Čuven
Učlanjen(a)
18.07.2002
Poena
609
Pozdrav svima,
imam ATI RADEON 9200 VIVO Theater,koji softwer je najbolje da koristim za grebovanje VHS-a u DVD.Imam ULEAD DVD Studio koji kod snimaka sa brzim pokretima daje sliku sa nekim linijama tako da nije upotrebljiv,a instalirao sam i WinDVDCreator2 koji dosta dobro radi ali iz nekog razloga cesto daje samo pola slike.Znaci sve je podeseno kako treba,pustim ga da snima i on sabije sliku po vertikali na pola ekrana.Restartujem kompjuter,pustim ponovo i sve je OK.Mana kod oba ova programa je sto nemaju pauzu.Samo REC i STOP.
Pa ako neko ima iskustva sa ovim bio bih zahvalan za informacije kao i preporuku za neki program.

Hvala.

Pa ne znam ni jedan program koji ima pauzu za snimanje...
Anyway, ja ti preporucujem da probas da instaliras ATI Multimedija Centar (MMC), ima da se skine na ATI sajtu. Ja snimam sa njim na AIW karti i imas veoma lepe presete za Mpeg2, tj. DVD format. Te linije su interlace, sto je normalno kod grebovanja ako ne ukljucis deinterlace. I DVD format ce ti biti interlace-ovan, ali njega plejeri u letu deinterlace-uju, tako da ni ne primetis. Za pustanje Mpeg2 na PC-u ti predlazem Media Player Classic.

Vrh Dno