Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
pomoc sta da se kupi za 80 e Club 3d ati 9100 low ili ati 9000 no name iz novog sada sam i to mi je izbor ili naravno MX440 inovision i ova 9100 low je ko prepolovljena 9000,po izgledu daj te savet
hvala i za ovo samo ove kartice bi uglavnom sluzile za igranje i stari i novi igara koliko sa sigurnoscu mogu da kupim atija i da znam da ce raditi sve okej kao i nvidia
procito sam i dalje mi nije jasno koja je brza i bolja kartica ati 9000 ili 9100low za iste pare dali je neko testirao obe i dali ati ima prikaz i na monitor i tv zajedno kao i nvidia (clone).da moze da se gleda film na tv a da se nesto drugo radi na racunaru (monitoru
ja sam je kupio a vi nemojte uzmite GFORCE od toga glava ne boli a snaga ista u igrama ovo je ziva glupost od kartice mislim uopste na ATI a TV out je shiit za moju GF2 ti nemogu ni da razvucem sliku atitl na divx neide place mi se za GF porodicom .
ja sam je kupio a vi nemojte uzmite GFORCE od toga glava ne boli a snaga ista u igrama ovo je ziva glupost od kartice mislim uopste na ATI a TV out je shiit za moju GF2 ti nemogu ni da razvucem sliku atitl na divx neide place mi se za GF porodicom .