Šta je novo?

ATI 9000 Pro problem ili ne???????

micens

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poena
619
Pre par dana sam kupio Gigabyte RADEON 9000PRO. Manje vise sve dobro radi, ali nece da se ukljuci FastWrite funkcija? Ploca je GA-7ZXE i u biosu je ukljucen FastWrite, ali ga drajver od kartice ne konta! Najverovatnije da nije do ploce posto moj kum ima istu karticu, ali nekog ASUS-a, pa ni kod njega ne radi :-( Kod drugara koji ima P4 radi, pa predpostavljam da je do Athlona ili sl. Ako neko zna resenje, treba mi hitno!!!!!!!!!!!!

To se desava i meni kako kad. Nekad je ukljucen, a nekad je iskljucen, ali ako ti sve dobro radi onda nista ne ceprkaj... I kada je iskljucen u draverima i kada je ukljucen nikakve razlike nema u performansama barem kod mene

Sta uopste poboljsava FastWrite?
Jos jedno pitanje : Imam 6677 benchova u 3dmarku, jel to malo ili je normalno?
Konfiguracija je sledeca:
Ploca - pomenuta
Graficka - pomenuta
512 SD RAM
Athlon 1600+
Nista OverClock-ovano!

Moj Radeon (nije pro) oko 6730 nista klokovano, firma je Powermagic (valjda), posto nikad nisam cuo za pomenutu, a masina je XP1700+, GA 7VA, 256 DDR, catalyst 2.4, dx 8.1, hyperion 4 in 1, i od jutros sve to na xp pro-u. Inace dobio sam oko 200 markova sad na Win XP, na Me sam imao oko 6500.ctp;

Santa: Moj Radeon (nije pro) oko 6730 nista klokovano, firma je Powermagic (valjda), posto nikad nisam cuo za pomenutu, a masina je XP1700+, GA 7VA, 256 DDR, catalyst 2.4, dx 8.1, hyperion 4 in 1, i od jutros sve to na xp pro-u. Inace dobio sam oko 200 markova sad na Win XP, na Me sam imao oko 6500.
Ovo je najverovatnije do DDR-a bolji rezultat. Nego, jel je tebi ukljucen FastWrite?

Broz: Zasto ti je hitno kad je FW ****** koje nicemu ne sluzi?

Pa mora bar necem da sluzi, zasto onda postoji?
Nije da mi je preterano hitno, nego volim da mi sve radi :)
Cisto bih voleo da, ako neko zna u cemu je fora da mi kaze. Ono, cisto da znam.

Pa nekad jeste, nekad nije:beat: Negde sam naleteo na taj pojamtype; ali nemam pojma gde..... Procunjacu malo...

Za Jazzu: Posto vidim da si iz Smed. Palanke, chisto da se predstavim posto smo blizu, ja sam iz Selevca, pa posto imamo iste graficke, mozda se i nadjemocheers . Reci mi samo da li i ti trcis u BG za svaki disk koji ti treba ili to ima negde kod tebe neki CD klub??? Moze i na PM i na mail

Pozdrav

Sorry Jazzo, mislio sam na drajvere, ti imas R8500:wave;

skini Control Panel 2.5,drajver iste oznake i uvek ce ti shatro biti ukljucen fastwrite.

Nazad
Vrh Dno