Šta je novo?

ATI 9000 PRO NoName

Drunk Devil

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Video sam 2 ovakve kartice, bez oznake proizvodjacha. Uz njih se dobija CD sa natpisom Powered by ATI i DV-VGA adapter i S-Video-Chinch kabl.
Nikakva knjizica.

Medjutim TV izlaz ja nesto najgore sto sam video. Jako neostra slika, aktivacija istog radi jedino ako se izvuche monitorski kabl, i tako se butuje... I to prodaju za 100 € u NS.

Toliko kosta Gigabyte-ova, full retail pack...

Drunk Devil je napisao(la):
Video sam 2 ovakve kartice, bez oznake proizvodjacha. Uz njih se dobija CD sa natpisom Powered by ATI i DV-VGA adapter i S-Video-Chinch kabl.
Nikakva knjizica.

Medjutim TV izlaz ja nesto najgore sto sam video. Jako neostra slika, aktivacija istog radi jedino ako se izvuche monitorski kabl, i tako se butuje... I to prodaju za 100 € u NS.

To mogu i ja da ti prodam, Sada sa novom isporukom kartica trebalo bi na kutiji da pise Powered by ATi i certifikat od strane ATija da bi kartica bila ok. Tako da menjaj to.... ili ako nisi kupio, kupuj nesto drugo.

Nisam ja kupio, vec moji poznanici. Pa sam pozvan da vidim shta je problem.

Medjutim, ima jedna stvar kod Ati Radeon TV izlaza. Da li to svaka kartica ima problem da slika ne mozhe vertikalno da se razvuche da popuni skroz TV ekran?

Ovo sam video na bar 4 razne kartice - original ATI, Gigabyte...

Vrh Dno