Jel bi mogao da mi das neki link gde ima normalnih drivera za V3!? Treba za jednog druga, problem je sto mu ne pokazuje texture, sve je sivo u nekim igrama.legend je napisao(la):Trenutno je u racunaru V3 3000...
Ufretin je napisao(la):Jel bi mogao da mi das neki link gde ima normalnih drivera za V3!? Treba za jednog druga, problem je sto mu ne pokazuje texture, sve je sivo u nekim igrama.
Nasao sam gomilu drivera, najnoviji je 12MB-a, pa zato sam i pitao za link, da ne skidam neku losu verziju. A tesko da cu skinuti desetak njih.Mali HoBiT je napisao(la):neces naci iz prve,moraces da skines jedno 10 novijih,pa da svaki probas dok ne nadjes neki kao ok.od kada je kompanija propala drajvere pisu pojedinci koji ce zauvek ostati odani 3dfx-u.
Ufretin je napisao(la):Nasao sam gomilu drivera, najnoviji je 12MB-a, pa zato sam i pitao za link, da ne skidam neku losu verziju. A tesko da cu skinuti desetak njih.
Ufretin je napisao(la):U vezi ovog thread-a, ako te interesuje imam radeon 9000Pro 64MB ddr za 125€!
PowerMagic, mislio sam ako slucajno legend-a interesuje.Mali HoBiT je napisao(la):ko je proizvodjac?
Ufretin je napisao(la):PowerMagic, mislio sam ako slucajno legend-a interesuje.
Sta da radis kad nem nigde za te pare!? Inace u americi original 9000Pro kosta 129$!zilet je napisao(la):E ljudi jer zna neko nekog ko ima ovu karticu za pristojnu cenu koja bi trebala da bude oko 100 € sve preko toga je pljachka!! Mislim bash je uzas ovo nashe trzishte!
zilet je napisao(la):Da li si ti siguran u tu cenu..pogledaj na pricewatch-u
Power by ATI RADEON 9000PRO 64MB (128MB Also availble)
(Part - 9000PROOEM)
Price: $ 82
A najskuplja varijanta na koju sam naleteo je 120 $!! Ali tu dobijash i gomilu kablova i igara i ko zna chega a i ta firma je skupa.
zilet je napisao(la):E ljudi jer zna neko nekog ko ima ovu karticu za pristojnu cenu koja bi trebala da bude oko 100 € sve preko toga je pljachka!! Mislim bash je uzas ovo nashe trzishte!
Combuster je napisao(la):Meni je 110EUR-a nabavna cena ATI RADEON PRO 64MB DDR full pack. Shto znachi kutija, manual, cd, kablovi (DVI to D-sub) i kablici za TV out. A ta cena za takvu graficku karticu je sve samo nije pljachka...
zilet je napisao(la):Pa ajde ljudi jel ce moci ondak neki dil za mene za tu cenu.. Mislim castim pice)
zilet je napisao(la):Pa ajde ljudi jel ce moci ondak neki dil za mene za tu cenu.. Mislim castim pice)
Ufretin je napisao(la):Ipak ces pustiti da te opljackaju!?![]()
Samo pazi da ne trazi gajbu viskija!cheers
Da, da, prodajem, odnosno pljackam!Mali HoBiT je napisao(la):pa zar ti vise ne prodajes PowerMagic-a?
Tu su negde, jedino sto radeon podrzava i dx 8.1! Kod mene radeon 9000Pro sa athlon xp 1466@1716MHz, 256MB DDR postize oko 8200 3DMark-a 2001. Za Gf3 TI200 ne znam tacno kakve rezultate ima.The Minister je napisao(la):U kakvom su 3D Mark odnosu Radeon 9000pro, 8500LE sa 64mb i Gf3 TI200? Kostaju skoro potpuno isto +-3$.
The Minister je napisao(la):U kakvom su 3D Mark odnosu Radeon 9000pro, 8500LE sa 64mb i Gf3 TI200? Kostaju skoro potpuno isto +-3$.
Ufretin je napisao(la):Razmisljam da uzmem Abit Gf4 TI4200, jel vredi to 170€? Uzeo bih BBA 8500 128MB, ali traze za njega 195€, pa zbog toga razmisljam o Abitu!?
Kolko 3Dmarkova? Mislim da je ova novija verzija sa AGP 8x, i OTES sistemom, ima cooler koji izbacuje vazduh direktno iz kucista.Anubis je napisao(la):Uzmi Abitov TI4200 kartica je odlichnameni radi na 300/600 bez problema samo malo je mnogo 170 E dati za nju
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari