Šta je novo?

Ati 5970

iwcham

Čuven
Učlanjen(a)
29.04.2005
Poena
660
U prilici sam da pazarim 5970 za oko 15k dinara. Karta je iz inostranstva, stara cca 2 god, i sluzila je svrsi... Nije bila overklokovana. Zanima me sta mislite? Imao sam jako losu ekskurziju sa 4870X2. Enormni nivoi buke i grejanja. Ovde bi trebalo da situacija bude osetno bolja po pitanju buke. Zanima me kako kvalitetno su ovde odradili naponsku i ostalo. Znam da smo ovde pricali u temi o 4870 x2 da im posle 2god nema mnogo radosti.... Ako je tako i sa ovom kartom, da je zaobilazim...

Znam samo da je za 15k to odlican dil. Ako ti ne budes zainteresovan, molim te, prosledi mi vlasnika. :)

Ce vidimo. Boga pitaj kakva je. Da ne bude kao 4870x2, mada mislim da veci fail od onog tenka nema...

DA znas. Ako nije crkla do sad, nikad nece LOL. Imao sam ja gtx 295. U odnosu na 4870x2, pero laka kategorija, verujte! :) A buka je tolika bila, da se osoba iz susedne sobe ne cuje, ne kad govori glasno, nego kad se dere! Ono jednostavno treba doziveti. Posle 5 minuta mucenja, gde se glasno pojacana igra ne cuje, usi bukvalno pocinju fizicki da bole. Nedao bog nikome! U idle je bilo jos gore. Nista se ne cuje, a onda na svakih 30sec vent opali 100% na 10sec da razladi. DA sam je zadrzao 10 dana, morao bi tikove da zaradim... Fala bogu da se pregrejavala preko 100c, pa sam ipak objasnio bivsem vlasniku da je bolje da ja vratim kartu, a on meni novac!

Poslednja izmena:
Prodas meni kartu odma za 20000 i zaradio si :) ako ti je bucna. Meni ne smeta ionako mi nije u sobi.

He. MA ok. Nisam preprodavac, ali za 20000din bih je sigurno prodao ako je bucna, a uzmem je za 15k. E sad, koiko je pametno dati 15k ili vise za kartu koja je gamovala 2 god. i nema garanciju. Nije sigurno, ali wtf :)

Ce vidimo. Boga pitaj kakva je. Da ne bude kao 4870x2, mada mislim da veci fail od onog tenka nema...

Ako ti se ne svidi dajem ti moju iz potpisa staru 3 meseca. Ispasce da si je uzeo za 140 jura :)

Tvoju kartu i 140e, moze hehe :D

@iwcham, za 15k jok da vrijedi, nego nisi normalan, ako je ne uzmes.
Prodao sam ATi 6990, uzeo 5970 za 430e, pre nekih mjesec dana, naravno bez garancije. Grafichka je monstrouzna, za posao koji mi trbea, bezhi 6990 i to bash fino.

Shto kazhe ArrowSat, ako je neches ti, prosledi je njemu, pa ako neche i ArrowSat, nek je on meni prosledi i 30k dindji, nije problem, a i vishe, jer nije normalna grafichka!
Shto se tiche potroshnje struje, manje troshi od 6990 a i manje se greje.

P.S Ovu shto sam uzeo, u pitanju je Sapphire 5970 2GB OC Edition

Pa, izgleda da ovaj lik nije znao sta prodaje. Rekao je da ipak mora da konsultuje nekog oko cene, pa ce da javi. Javicu sta i kako.... Ako mi cena bude prevelika, ili ako karti nesto fali, prosledicu ovde contact info pa trljajte glavu :)

Poslednja izmena:
@iwcham, krivi nas, shto ti pokvarismo kupovinu grafichke. Mozhda, da taj lik nije pogled'o forum, i prodao bi ti je za 15k, jedino ako nije neki stranac... :)

Ma niste nista pokvarili. Ne bih ja postavio temu da ne znam da nema sanse da pogleda :) Covek jeste iz inostranstva. Drugar mi je javio da ima neku opasnu kartu.... KAko je dosao do karte, i kakvu racunicu ima, ne zanima me, dok god na karte ne kace tracking kao kod telefona:D

Poslednja izmena:
Pali babu da ti strika najke :D

Satro da se konsultuje ortak - onda ce da bude nudi mi za 200e, nudi li ko od vas 300e? :d

Pa, izgleda da ovaj lik nije znao sta prodaje. Rekao je da ipak mora da konsultuje nekog oko cene, pa ce da javi. Javicu sta i kako.... Ako mi cena bude prevelika, ili ako karti nesto fali, prosledicu ovde contact info pa trljajte glavu :)

Hmm... ili ne zna sta prodaje ili "ne zna" sta prodaje pa je zbog toga prodaje ;)

Otprilike tako. Jel radi? Brate, kod mene je radila....

"Radi" i "radila" je velika razlika, doduse meri se u 15 crvenih. :D

Odmah je staviti na muke sa furmarkom jedno sat vremena. Taman toliko dok nesto pojedes i popijes. Ako pukne, zahvalis se tom kolegi strancu i vratis u posed 15 crvenih :D

Bas tako :)

Nije mislio na temperaturu sigurno, vec na pucanje usled neispravnosti. ;)

Ljudi, stvarno, nemoj te me pogreshno shvatit, da ne pomislite da se falim. Ali posjedujem ATi 5970 Sapphire OC Edition, ovo je monstrum grafichka, bash me je chudilo, a imao sam do skoro ATi 6990 i prodao ih, dve su bile u mashini, da se manje greje od 6990 i da je brzha u nekim stvarima od iste.

Ne prelazi 65c u full opterechenju, ne u igricama, vec u gorim stvarima, po pitanju opterechenja same grafichke.
OC za GPU na 880MHz, memoriju ne diram, jer nije bitna, i tako vrti 24/7.

Uradili su je nenormalno dobro i kvalitetno, o brzini nebi da ponavljam, zver!

Poslednja izmena:
Ova karta je bila otvarana, popravljana, tako da sam odustao. Preporucio bih je ovde na forumu ali je odmah nakon sto sam ja odustao nasla novog vlasnika.

Bar se nisi zahebao

Ko zna zasto je to dobro. :) Sta da si je uzeo,pa se razocarao? ;)

Kao sto sam i rekao pa da se ne ponavljam, reci cu samo, svi dobro znamo kakva je to graficka, tako da za male pare ovo cudo ne moze da se nadje sem ako nije neka mutljavina.

Nazad
Vrh Dno