zajebani
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.01.2007
- Poena
- 465
Prateci forum ovih dana kao i forum PCberze mnogo gluposti sam procitao i ispraznih prica na temu performansi novih ATI 5xxx karti. Ovu temu sam pokrenu i popunicu je slikovitim odgovrima na sva pitanja koja neko ima a vezana su za 5850 model, isto tako uskoro ce osvanuti i tema vezna za 5870 ali idemo redom
Moja zapazanja su pohvalna u svakom smislu, ono sto je meni bitno a nadam se i svakom drugom korisniku ove karte jesu performanse i buka, karta je tiha a performanse u odnosu na cenu su fantasticene! cak i sa ovim drajverima.
Ako nekog nesto zanima a nije shavtio sam na osnovu slika koje sam postavio slobodno neka pita, sve cu pojasniti i kroz diskusiju i preneti svoje impresije ovom kartom

Na ovoj slici se vide perfomanse 285GTX klokovane na 24/7 klokove, cesto se pominjala ovih dan u poredjenju sa 5850 kartom, ja mislim da se ne mogu porediti
narocito ne na MAX klokovima 24/7, u tim uslovima rada 5850 je 30% brza i to gledano kroz igru koja je naklonjena Nvidia kartama! caka je brza i na defaultnim klokovima u odnosu na klokovanu 285GTX a pored toga sto je prilicno brza manje trosi i manje je bucna od 285GTX karte referentnog dizajna.

Moja zapazanja su pohvalna u svakom smislu, ono sto je meni bitno a nadam se i svakom drugom korisniku ove karte jesu performanse i buka, karta je tiha a performanse u odnosu na cenu su fantasticene! cak i sa ovim drajverima.
Ako nekog nesto zanima a nije shavtio sam na osnovu slika koje sam postavio slobodno neka pita, sve cu pojasniti i kroz diskusiju i preneti svoje impresije ovom kartom

Na ovoj slici se vide perfomanse 285GTX klokovane na 24/7 klokove, cesto se pominjala ovih dan u poredjenju sa 5850 kartom, ja mislim da se ne mogu porediti

Poslednja izmena: