Šta je novo?

Ati 5570 polomljeno krilce

sh_

Čuven
Učlanjen(a)
31.01.2005
Poena
645
Moja oprema  
CPU & Cooler
5950x, DeepCool ak620
Matična ploča
Gigabyte B550 pro
RAM
64gb
GPU
RTX 3900
Storage
Samsung 990pro 2tb
PSU
LEADEX III GOLD 850W
Kućište
Fractal Torrent
Monitor
ROG Strix XG43VQ
Miš & tastatura
Logitec G703
Mobilni telefon
iphone 14pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozz,
u pokusaju da ustanovim kvar na ortakovom kompu sam slucajno zakacio prstom kuler graficke dok se vrtio i polomio jedno krilce i sada kuler pravi veliku buku..

1. Da li postoji neka radnja u Srbiji gde moze da se kupi samo kuler bez hladnjaka?
2. Trazio sam po netu i nisam naleteo ni na jedan kuler sa hladnjakom za doticnu karticu.. Isto pitanje kao i za pod 1.
3. Mozda neko drugo resenje?

Hvala unapred,
Djordje

Ne samo sto pravi buku nego je i debalansiran i skracuje mu se radni vek...Za ventilator mozes pogledati Limundo - obicno prodaju neispravne grafe na kojima rade ventovi ;)

Napiši oznaku kartice pa da vidimo ima li nekih zamenskih.

Izvinjavam se nije 5570 nego 5750 powercolor 1gb

AX5750_1GBD5-H_1.jpg

Mislis na ovaj CoolerMaster RV-UAA-L6U1-GP ? Gledam po netu i citam da je za starije graficke

Nisam bas detaljno gledao modele...ali vidi ovaj link, Cool Viva Z1 izgleda radi posao. Mada, izgleda da je tesko nabaviti, osim ako zivis u Cacku :D

i reci ortaku da ne pali komp sa takvom grafom, jer je venilator debalansiran i verovatno pravi velike vibacije..sto nije dobro za ostatak kompa..

Kad si polomio krilo izgubio si garanciju, zato mozes da radis grafi sta god hoces, uzmi skini tu plastikestinu sa hladnjaka i ushrafi neki ventilator 8 ili jos bolje 12cm to povezes na molex i grafa ce lepo da radi i da se hladi.

Ne moze da stane 12, ovaj je valjda 6cm. Realno jeste najlogicnije da samo ventilator zameni.

Vrh Dno