Šta je novo?

ATI 3870...opet problemi

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
865
Dal ovo ne moze normalno da radi ili sam ja u pitanju, ne znam. Imam MSI ati 3870 i radi ok. Drajveri su oni koji su dosli sa karticom, jer nijedne Catalyst nisam uspeo da nateram da rade kako treba. Sada kada god ukljucim tv-out clone, igre mi koce. tj. ja igram trenutno samo PES 2008 i on mi koci, sporo radi, nesto se vuce. Iskljucim tv-out i igra leti. Yebemu kevu, ne mogu da provalim kako su te dve stvari povezane jedna sa drugom. Inace, ovako je sve ok sa ovim drajverima. Jel ima neko slicna iskustva?

Meni je non stop uključen Extended desktop mode i nikad nisam imao ama baš nikakvih problema.

Inače nije mi jasno šta će ti clone mode kad TV nikako ne može da ima istu rezoluciju kao monitor, što će reći da ti ceo ekran TV-a skroluje kad pomeraš miša.
Stavi lepo Extended desktop i namesti rezolucije za svaki display ponaosob

Pa meni tv sluzi samo da gledam divx, i ni zasta vise. Stavim clone->fullscreen video i super je. A taj extended ne volim je ne volim da trazim kursor misa po ceo dan jer mi bezi sa ekrana. Clone koristim vec godinama unazad na svakoj kartici koju sam imao, bilo nVidia bilo ATI.

Očigledno je vreme da menjaš navike 😛

Nazad
Vrh Dno