Šta je novo?

ati 1950xtx

• Začetnik teme Začetnik teme zool
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zool

Slavan
Učlanjen(a)
27.07.2005
Poena
309
ima li je igde kod nas 😀. Ja je ne nadjoh 🙁
Poz

ja sam dobio informaciju da će uskoro biti ASUS EAX1950 XTX za 406 evra, krajnja cena, u Pakomu!!!
Source me ubeđuje da će biti baš ta cena, iako meni deluje dosta povoljno!

Hvala za info 😀

hehe dobre informacije imas Max, a razlog cene je sto polako prilazi vreme izbacivanja nove generacije karti od strane nvidie i atija

dobre informacije? hmm ja i dalje mislim da je 400e suvise za graficku karticu pa makar bilo ona ne znam ni ja kakva "zver"...

to sto ti mislis je druga stvar. ako je ta karta pojavi po toj ceni bice odlicna kupovina; mozda bih je i ja kupio, ali mi je prejaka za 1280x1024, a DX10 je iza coska.

to sto ti mislis je druga stvar. ako je ta karta pojavi po toj ceni bice odlicna kupovina; mozda bih je i ja kupio, ali mi je prejaka za 1280x1024, a DX10 je iza coska.

Probaj da poteras COD2 DX9 u toj rezoluciji sve full pa ces shvatiti da 1950xtx nije prejaka 😀 pogotovo ako igras MP 😉

Probaj da poteras COD2 DX9 u toj rezoluciji sve full pa ces shvatiti da 1950xtx nije prejaka 😀 pogotovo ako igras MP 😉
Pa ako meni na X800gto COD2, u 1280x1024 sve na max, 2xAA i AF, ponekad pada ispod 30FPS-a, al u proseku je 30, onda verujem da na X1950xt izuva u toj rez. Mislim da bih tek 1600x1200 moglo da je oznoji.

@Chinaski
Jeste DX10 iza coska i to je jedini razlog zasto sam ja josh uvek na X800 ali sam ipak pomalo zabrinut da ce prve DX10 karte ipak patiti od decijih bolesti. I 9600pro je bila DX9 karta pa je ipak u full DX9 igrama stucala. Secam se da je, tada kad sam je ja kupio, bila druga najjaca karta jer josh nije postojala XT verzija. Najjaca je bila 9800pro i duplo skuplja.

Pa ako meni na X800gto COD2, u 1280x1024 sve na max, 2xAA i AF, ponekad pada ispod 30FPS-a, al u proseku je 30, onda verujem da na X1950xt izuva u toj rez. Mislim da bih tek 1600x1200 moglo da je oznoji.

Ja trenutno ima sa 7900gt i kada je zesca fraka u nekom dimu fps padne i ispod 20 tako da stavrno neznam sta da ti kazem za taj x800. Kartica je na masini iz potpisa. Za normalno igranje treba minimum 50-70 a na zalost neki skokovi u COD2 mogu da se izvedu samo na 125fps sto je za sve danasnje karte SF. Procitaj malo testove i videces o cemu ti pricam 😉
http://www.benchmark.co.yu/vidito.php?oliver=3713&sid=11412&pop=DoP&form22=+Idi%21+
http://www.benchmark.co.yu/vidito.php?oliver=3741&sid=11503&pop=DoP&form22=+Idi%21+
Tako cisto da znas i 1280x1024 sve sadasnje karte i te kako znoji 😀

@Sam:
ja sam na istoj karti presao CoD u 1024x768 sa svim popaljenim na max. bez AA i AF naravno i igra je umela da padne ispod 30 neretko.
prosto neverovatno da si ti sa istom kartom igrao u visoj rezoluciji i sa AA i AF?
@zool:
malo li je 70fps u proseku za X1950XTX u 1280x1024? sta bi ti hteo? 100fps? X1950XTX melje u toj rezoluciji CoD, bez da se oznoji, a multiplejer me ne zanima.
btw. moguce je da nemas dovoljno memorije, pa ti je CoD zbog toga sekao. ja sam ga presao sa 2GB.

Poslednja izmena:
Kod mene leti 😉

gde si iscackao kartu i koliko si pukao za nju ako nije tajna?

www.links.hr

Karta me izašla 320e ( VPC + rabat 12% i bez PDV-a ).

@Zool & Chinaski
Odigrao sam samo jedan ili dva nivoa u 12x10 (Engleze u Africi) jer imam 17" CRT pa mu ta rez. totalno neprirodna i radi na 60Hz. Samo sam hteo da probam da li bi bilo igrivo... i bilo je. Sa ATT u gornjem desnom uglu sam pratio FPS i bilo je ispod 30 samo dok sam se vozio u nekom džipu i rokao sa nekim topom. Inače sam igru prešao 1024x768.

Danas ne postiji karta koja moze da gura 1280x1024 COD2 DX9 na max, a da bude totalno igrivo bez pada FPS. Naravno pricam za multiplayer. Singl moze da se igra bez problema. Nije ni cudo sto ne izbacuju COD3 za PC. Pozdrav!

kakvi crni skokovi? verovatno pricate za multi?

Pa jeste vi normalni, ko jos testira kartice u MP-u :wall: 🙂
Oanj ko zna da igra igrace i na 9200 i opet ce tuci one sa SLI-em koji ne znaju da igraju :smoke: :d

Colte , pravo zboris !
Medjutim,da bi se uzivalo u COD2 treba minimum 7900GS

Jok samo malo je ko quake 😉

Rabat je određeni popust prilikom kupovine, ako si recimo stalna mušterija i kupuješ na veće količine 😉

Kupljeno u Zagrebu sve, ovde pola stvari nema, ih pola... 🙁

Rabat je određeni popust prilikom kupovine, ako si recimo stalna mušterija i kupuješ na veće količine 😉

Kupljeno u Zagrebu sve, ovde pola stvari nema, ih pola... 🙁

Ok to, nego kako si kupio po veleprodajnoj ceni? I jel si taj popust dobio zbog toga sto si pre kupovao nesto kod njih ili si kad si kupio X1950 kupio vise stvari? 🙂

Preko jedne firme u Zg, oni prave ogroman promet pa ih vole tamo, ogrebem se kad mogu😀

A jel mozes da dobijes popust i kad prvi put kupujes ? Jel si otisao do Zagreba ili kako vec?

Sto mislis da ce ti neko da popust vec pri prvoj kupovini? Mozes dobiti popus, naravno, samo upadni sa pistoljem dace ti i za dzabe 😉

Često sam na relaciji Zg-Bg 😉

Moraš biti pravno lice da bi dobio rabat, koji se povećava većim prometom kod dotične firme( u ovom slučaju Links).

Često sam na relaciji Zg-Bg 😉

Moraš biti pravno lice da bi dobio rabat, koji se povećava većim prometom kod dotične firme( u ovom slučaju Links).

A jel salje Links i hrvatski HG Spot robu u Srbiju, znaci nesto preko online trgovine? I jel se placa PDV na robu kupljenu u Hrvatskoj pri ulasku u zemlju?
Zanci, ti si kupio karticu po VP ceni, jos dobio rabat i nisi platio PDV? Koji si ti kralj :d

Nazad
Vrh Dno