to sto ti mislis je druga stvar. ako je ta karta pojavi po toj ceni bice odlicna kupovina; mozda bih je i ja kupio, ali mi je prejaka za 1280x1024, a DX10 je iza coska.
Pa ako meni na X800gto COD2, u 1280x1024 sve na max, 2xAA i AF, ponekad pada ispod 30FPS-a, al u proseku je 30, onda verujem da na X1950xt izuva u toj rez. Mislim da bih tek 1600x1200 moglo da je oznoji.Probaj da poteras COD2 DX9 u toj rezoluciji sve full pa ces shvatiti da 1950xtx nije prejaka 😀 pogotovo ako igras MP 😉
Pa ako meni na X800gto COD2, u 1280x1024 sve na max, 2xAA i AF, ponekad pada ispod 30FPS-a, al u proseku je 30, onda verujem da na X1950xt izuva u toj rez. Mislim da bih tek 1600x1200 moglo da je oznoji.
a da procitas malo bolje sta sam napisao 🙂@Sam:
ta bi ti hteo? 100fps?
na zalost neki skokovi u COD2 mogu da se izvedu samo na 125fps sto je za sve danasnje karte SF 😀
ovo je bas povoljno. A jel ti oni isporucuju sta? I jer su stigle te karte kod nas i po kojoj ceni?Karta me izašla 320e
Karta me izašla [B]320e[/B] ( VPC +...ram, i sta je ovo rabat? Hvala na odgovoru ;)
Rabat je određeni popust prilikom kupovine, ako si recimo stalna mušterija i kupuješ na veće količine 😉
Kupljeno u Zagrebu sve, ovde pola stvari nema, ih pola... 🙁
Preko jedne firme u Zg, oni prave ogroman promet pa ih vole tamo, ogrebem se kad mogu😀
A jel mozes da dobijes popust i kad prvi put kupujes ? Jel si otisao do Zagreba ili kako vec?
Često sam na relaciji Zg-Bg 😉
Moraš biti pravno lice da bi dobio rabat, koji se povećava većim prometom kod dotične firme( u ovom slučaju Links).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari