Šta je novo?

ATI 1950PRO AGP na Nforce2=NEMOGUCA MISIJA???

dovla021

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2007
Poena
301
Pozdrav, dobio sam odlicnu ponudu za ovu graficku-x1950 GT 256-bit...da li je vredi staviti na
ASUS A7N8X-X Nforce 2 i slabi procesor Athlon 2500+....ne bih je uzimao ali stvarno odlicna ponuda od drugara,vise mi se trenutno isplati nego preci na skroz novi komp,nemam kesa...ima li sanse da maticna i procesor izdrze tako jaku grafu na ovoj konfiguraciji??? PLIIIIZ HELP?!?:S:

Poslednja izmena:
opusteno mozes da bocnes graficku,
cinjenica da ti je CPU i ploca usko grlo ali radice.
kada budes kupovao napajanje gledaj da nije kinez,
koje si to video od 2000 din?

recimo neki chieftec 350/420w ili neki lc 450/550w.
realnih 350w mislim da ce biti dosta.

tacnije,graficka je ATI x1950GT AGP

Koliko te kosta ta graficka?Inace da ti kazem da drugar ima Sapphire Ati X1650XT i tvoju maticnu :)iznenadio sam se koliko igara moze da pokrene doduse nemoj ocekivati nesto epohalno ne znam koliko Ram imas na ploci?Crysis mu na 1024x800 radi na Low ali on ima 2x1gb kingstona DDR1 ako nemaš keša uzmi je ali razmisli i o upgrade-u memorije :wave:

Koliko te kosta ta graficka?Inace da ti kazem da drugar ima Sapphire Ati X1650XT i tvoju maticnu :)iznenadio sam se koliko igara moze da pokrene doduse nemoj ocekivati nesto epohalno ne znam koliko Ram imas na ploci?Crysis mu na 1024x800 radi na Low ali on ima 2x1gb kingstona DDR1 ako nemaš keša uzmi je ali razmisli i o upgrade-u memorije :wave:

Imam 1,5gb ddr1 Rama, u sustini igrao bih Gothic 3, Overlord, pa me najvise zanima koji je mimimum graficke kartice za takve igre(7600 gs?) uz moju konfiguraciju:S:

Imam 1,5gb ddr1 Rama, u sustini igrao bih Gothic 3, Overlord, pa me najvise zanima koji je mimimum graficke kartice za takve igre(7600 gs?) uz moju konfiguraciju:S:

Ne igram te igre tako da ne bih znao on igra Heroes5 na High pa ti eto od prilike vidi ne znam da li je ova igra zahtevnija od ovih što si ti naveo:)

Nazad
Vrh Dno