Šta je novo?

Athlon 64 na Dorcolu :)

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Kolega Veljkovic, PCPRESS na testu ima novu uzdanicu AMD-a i nas, AMD-ovaca... Athlon 64. Stigao je uz MSI K8T Neo maticnu plocu, u fensi pakovanju (kao da je zapakovan neki parfem). Box kuler je od bakra, nije los, ali nije preterano ni tih... I da ja ne bi vise pricao o stvarima koje ne poznajem najbolje... Ostaje da sacekate test na Benchu i/ili sledecem PCPRESS-u...

Svaka cast ako mogu sto pre neki testovi pogotovo igre!
cheers

djsp je napisao(la):
Svaka cast ako mogu sto pre neki testovi pogotovo igre!
cheers

"no comment, bre ... :)"

Igre ? :(

AMD RuleZ cheers

Ma dajte, bre, sta opterecujete forum ovim slikama. Ja rekoh neki rezultati :p
Dajte sto pre neke rezultate iz sadasnjih igara pa da vidimo kako to radi i cemu da se nadamo. 3d branka zanemarite.

BTW ooooh, prokleti MSi Neo... :cuss:

to je northwood sa sito štampom nekog amda :)...

I maxo, što ne kažeš ljudima da je A64 stigo pre nedelju dana, samo si ti do sada retuširao fotografiju :)...

Ajde Max navijam da bude to jos jedna super ekskluziva na Benchu... ima ceo svet da nas cita ko blesav! :mrgreen:

byMaX je napisao(la):
Kolega Veljkovic, PCPRESS na testu ima novu uzdanicu AMD-a i nas, AMD-ovaca... Athlon 64. Stigao je uz MSI K8T Neo maticnu plocu, u fensi pakovanju (kao da je zapakovan neki parfem). Box kuler je od bakra, nije los, ali nije preterano ni tih... I da ja ne bi vise pricao o stvarima koje ne poznajem najbolje... Ostaje da sacekate test na Benchu i/ili sledecem PCPRESS-u...

ovo na slici, si pretpostavljam ti, posto mi nesto ne lici na Saleta...u svakom slucaju bas izgleda fensi za jednog AMD...Jos samo da radi kako treba...

Jeli Maksimovicu, jel si ti to retusirao svoje lice u photoshopu? ;P

Srbijo konacno si i to docekala.Samo napred...(D)

Pa kako da sredjujem, kada je gosn. Sale slikao i prebacivao slike... Ja sam mu rekao da fokusira CPU, a ne mene (sto je i dobro)...

nesharm je napisao(la):
Jeli Maksimovicu, jel si ti to retusirao svoje lice u photoshopu? ;P

Sad si me bas ispalio... :mrgreen: :mrgreen: Sva sreca sto tebi retusiranje ne pomaze, nego samo aparat sa redukcijom crvenih obraza ... (red cheek reduction) :wave;

Kod vas ga ima na testu a u MKD se prodaje vec :)

evo konfiguracije

Amd Athlon 64 bit 3200+
MSI K8T Neo S754
RAM 512 MB
MSI GeForce FX5200 Ultra
HDD 80GB 7200 8MB

Cena bez CD-ROM-a i bez monitora - 1180 Eura

Mite je napisao(la):

evo konfiguracije

Amd Athlon 64 bit 3200+
MSI K8T Neo S754
RAM 512 MB
MSI GeForce FX5200 Ultra
HDD 80GB 7200 8MB

Joj koje klepanje po usima :D :D Samo da dodam jedva cekam da spadne cena tom cpu-u pa da ozivimo o/c sobu dosadilo je da se samo intelovci takmice medjusobno.

Mite je napisao(la):

evo konfiguracije

Amd Athlon 64 bit 3200+
MSI K8T Neo S754
RAM 512 MB
MSI GeForce FX5200 Ultra
HDD 80GB 7200 8MB

Sto mu pristaje ta video katra ko piletu sise :beat:

Paradigma je napisao(la):
...

Sto mu pristaje ta video katra ko piletu sise :beat:
Ahahaha , pazi ja sam umro od smeha kad sam procito , pa greh je na taj cpu ta karta.. :D

Kokos je napisao(la):
...

Joj koje klepanje po usima :D :D Samo da dodam jedva cekam da spadne cena tom cpu-u pa da ozivimo o/c sobu dosadilo je da se samo intelovci takmice medjusobno.

Mislim da nece biti potrebe od OC, ionako ce biti najbrzi :)) ctp;

Mite je napisao(la):
...

Mislim da nece biti potrebe od OC, ionako ce biti najbrzi :)) ctp;
Pa pazi vec ga mnogi imaju u svetu pa na listama futuremarka ga ne vidim na prvim stranama daleko je ispod intela :D :D

Kokos je napisao(la):
...

Pa pazi vec ga mnogi imaju u svetu pa na listama futuremarka ga ne vidim na prvim stranama daleko je ispod intela :D :D

To je zato sto su ga najmanje dobili likovi kojima najvise vredi dati procesor! Polako cemu zurba.

Kokos je napisao(la):
...

Mogli bi meni jedan da daju na par dana, onako, cisto da probam. :beat: :d:d

byMaX je napisao(la):
...

Sad si me bas ispalio... :mrgreen: :mrgreen: Sva sreca sto tebi retusiranje ne pomaze, nego samo aparat sa redukcijom crvenih obraza ... (red cheek reduction) :wave;

ahahaha...Koji ste vi ludaci :mrgreen:

Inace, bice jedna masina na roadshowu sa tim procesorom - vrtece valjda neki od demoa :)

Mite je napisao(la):

evo konfiguracije

Amd Athlon 64 bit 3200+
MSI K8T Neo S754
RAM 512 MB
MSI GeForce FX5200 Ultra
HDD 80GB 7200 8MB

Koji su to shampioni!!?
pakom je dobio jedan sample ploce (koju MSI oprema sa CPU-om) i oni odmah napravili konfiguraciju i nabili joj zzescu cenu!
Evo sta bi trebalo da je realna cena:
Ploca i CPU bi trebalo da kostaju 600 €
Memorija, pola GB DDR400 - 100 €
5200 Ultra - 100 €
80 GB disk - 80 €
kuciste 300W - 30 €
Tastatura i Mis (Microsoft komplet) - 20 €
UKUPNO - 940 €
e, sad, jedino ako prodaju legalni WinXP mogu da se pomirim sa cenom!
Ali da ne mogu u masinu da stave najobicniji LG rezach koji kosta 40 €!!?
U krajnjoj liniji niko nije rekao da ce A64 biti jeftin, ali ne treba zaboraviti da je i Barton 3000+ nakon premijere istokostao koliko sad Clawhammer 3200+. Takodje, i nF2 ploce su kostale onoliko koliko sad kostaju Socket745 ploce!
Sve u svemu bilo bi super kada bi AMD imao toliko novih procesora da svaka "sklaparska" manufaktura u Srbiji ima mogucnost da nedeljno sklopi i proda jednu masinu, ali to je malo tee ocekivati! Sve u svemu prilicno jeftina promocija, ali to je tpicno za "zemlju na brdovitom Balkanu" gde u oglase (na primer) stavljaju cene mobilnih telefona koje su i do 30-40 € nize nego kada se ode u "butiku" oglasivaca... ali to je potpuno ruga tema koja nema veze sa ovim tridom)
(D)

Uh Nedjo sve sve al kuciste od 300w tj 30€ :? barem da si stavio neki Chieftec 80€. :)
Inace nadam se da ce uskoro stici neka veca kolicina procesora ,mada znajuci kako sve ovde funkcionise ima da nas ubiju cenama narednih par meseci...

Poz.Bane ,)

Cena u Bgd

Cene
(copy iz cenovnika 1 firme sa yu.oglasi)

AMD K8 OPTERON 240 335,00
AMD K8 OPTERON 242 568,00

Odgovarajucih ploca u cenovniku nisam primetio...

Pozdrav

Re: Cena u Bgd

ymiljan je napisao(la):
Cene
(copy iz cenovnika 1 firme sa yu.oglasi)

AMD K8 OPTERON 240 335,00
AMD K8 OPTERON 242 568,00

Odgovarajucih ploca u cenovniku nisam primetio...

Pozdrav

Cekaj, prodaju procesore, ali nemaju nikakve ploce za iste??? Osecam da ni nemaju to na lageru, nego onako stavili da ispadnu baje. Mani te se tih yu.oglas-a....

Cekaj, prodaju procesore, ali nemaju nikakve ploce za iste??? Osecam da ni nemaju to na lageru, nego onako stavili da ispadnu baje. Mani te se tih yu.oglas-a....

ma ne... ovi su, bar u mom slucaju, uvek bili korektni (zadnjih godinu-godinu i po) samo stvarno ne znam sta im je ovo sa plocama.

Nisam zvao da pitam ali ako nekog bas interesuje nek potrazi na yu.oglasi ili nek trazi kontakt na pm.

Pozdrav

Vrh Dno