Ovo je bilo veoma zanimljivo:
2 Mashine, Xp Pro Sp1 i 98SE u mrezi. Sa 98 sve lepo radi, a sa Xp-a radi ping na 98, vidi masinu u My Network... ali nece da je otvori(kaze da proverim dozvole...). Obe masine imaju izlaz na net pa obe imaju instaliran @Guard, koji sam ja odmah disableovao posto sam na njega najvise sumljao, ali nista. Resetovao sam obe masine x puta sa sve ugasenim @guardom, ali nista
Evo zanimljivog dela: posle pola sata mi je palo na pamet da pogledam Ruls u doticnom programu i gle cuda: block rule za nesto tipa Windows Kernel... Adresa naravno 192.168.0.2 :rtfm: Obrisem rule i sve lepo radi. Ovo naravno ne bi bilo nista posebno da nisam disableovao @guard na obe masine!! Cak sam mu u jednom trenutku i opalio Exit. Jel sam ja lud ili svi oko mene ctp; ctp; :zid: :zid: :boom: :S
2 Mashine, Xp Pro Sp1 i 98SE u mrezi. Sa 98 sve lepo radi, a sa Xp-a radi ping na 98, vidi masinu u My Network... ali nece da je otvori(kaze da proverim dozvole...). Obe masine imaju izlaz na net pa obe imaju instaliran @Guard, koji sam ja odmah disableovao posto sam na njega najvise sumljao, ali nista. Resetovao sam obe masine x puta sa sve ugasenim @guardom, ali nista