Šta je novo?

AtGuard ili nesto drugo?

sofri

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
609
Korstim AtGuard vec dosta dugo, jos od 1999. i nikada nisam imao problema, medjutim u poslednje vreme me bas umara posto non stop iskace sa pitanjima, pa sam razmisljao da pocnem da koristim nesto novo. Pretpostavljam da se u medjuvremenu pojavilo i nesto bolje? Pominju ljudi Outpost? ZA pretpostvaljm da je i dalje los?

Hvala unapred za predloge

ZA uopste nije los
probaj videces

Korstim AtGuard vec dosta dugo, jos od 1999. i nikada nisam imao problema, medjutim u poslednje vreme me bas umara posto non stop iskace sa pitanjima

Kakvim pitanjima? Ako mislis za pitanja da li nesto sme ili ne sme, to mozes da iskljucis tako sto ga stavis u block most (ili kako se vec zove taj mod ne secam se), i tad ce samo da pusta aplikacije koje si naveo, dok ce sve ostalo da blokira.

Inace, preporuka za outpost, isto moze sve da se detaljno podesava.

Korstim AtGuard vec dosta dugo, jos od 1999. i nikada nisam imao problema, medjutim u poslednje vreme me bas umara posto non stop iskace sa pitanjima, pa sam razmisljao da pocnem da koristim nesto novo. Pretpostavljam da se u medjuvremenu pojavilo i nesto bolje? Pominju ljudi Outpost? ZA pretpostvaljm da je i dalje los?

Hvala unapred za predloge

Podesi ga kao na slici, naravno aplikacije promeni po potrebama.
Ovako 5 godina nije pustio glas, niti napravio problem.

U stvari kad razmislim ima vise od 5 godina, pre 6-7 :)

Prilozi

• atg.png
    atg.png
    14 KB · Pregleda: 62
Poslednja izmena:
U principu ne bih ga menjao, jer sam navikao na njega, a nisam imao bilo kakvih problema sa njim. Kod mene je bio ukljucen RuleAssistant i to me je nerviralo, ali eto nikada mi, nekim cudom, nije palo na pamet da ga iskljucim :)) Ako ga iskkljucim (RuleAssistant) i instaliram neku aplikaciju koja trazi izlaz na net, da li ce AtGuard automatski da joj zabrani izlaz, ako ga podesim kao sto je to ucinio Vojkan?

Da, ali to se reši tako što uključiš rule assistant neposredno po instaliranju aplikacije, odradiš sve što misliš da će ti trebati, napraviš nova pravila kada te pita i onda ga opet isključiš.

Nazad
Vrh Dno