Šta je novo?

Asylum

Necr00visioN

Cenjen
Učlanjen(a)
22.08.2010
Poena
169
Asylum je igra koja stize na jesen ove godine, a bice slicna kao Penumbra i Amnesia The Dark Descent.

fino , jos uvek sam pod utiskom amnesia-e ... ovo ce doci kao kec na deset kada se bude pojavilo :d

Steta sto jos uvek nema neki gameplay za ovu igru, barem ja nisam nasao nigde. Igru radi tim koji je radio Scratches odlicnu click and point horror avanturu, koja je u odredjenim delovima imala zastrasujuce momente, meni je tako delovalo, a s obzirom da ce ovo biti cista avantura bez mnogo click and point segmenata, ocekujem da ce pruziti dobru nocnu zabavu :zgran:.

Sjajno ! Jedva cekam.

Ovaj trejler je star godina dana, mozda sam ga cak ovde i video. :D
BTW, kontam da ce ovo biti slicnije Scratches-u nego Amnesia-i, ali obe su odlicne na svoj nacin.

daj bože da bude slično undyingu, meni je amnesia bila isuviše predvidljiva veoma retko strašna .

moze i kao undying , ali cisto sumnjam da ce ga tako sklepati :d

Mislim da danas niko nije u stanju da napravi strašan FPS kao što je Undying, zato i idu na fazon da si bespomoćan, da time povećaju strah. Ovo deluje simpatično ali mislim da neće biti ubedljivo kao Amnesia koja doduše ima problem koji je Kokan pomenuo, pojavljivanje kreatura je predvidljivo i čim to provališ scary momenat nestaje.

Једва чекам, делује ми одлично, судећи по трејлеру.

Nazad
Vrh Dno