Chabex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.11.2006
- Poena
- 350
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Elite V2
- RAM
- GSKILL Flare X 3200 CL16 32GB
- GPU
- RADEON R9 380X
- Storage
- SSD KINGSTON KC3000 1TB itd.itd.
- PSU
- Cooler Master V850
- Monitor
- LG 27GP850
- Miš & tastatura
- neki Logitech wireless
- Mobilni telefon
- Xiaomi Redmi Note 5
- Pristup internetu
- Optički internet
Uhh...procitao sam verovatno sve teme u vezi zvucnih karti i ostao neodlucan
jer ima dosta oprecnih misljenja i iskustava. Moja iskustva u vezi creativa su uglavnom pozitivna, imao sam Audigy 1 i sada 2. Ono sto je dobro je sto ima podrsku za igre, nije bilo vecih problema, pucketanja itd, sa drajverima do sada nisam imao nekih problema. Sa druge strane zvuk (mislim na kvalitet zvuka za stereo) je dosta slab i voleo bih da nabavim neku kvalitetniju zvucnu vec, ali tu nastaje problem, je nijedna nije savrsena za sve.
Ono sto znam je da mrzim prckanje sa drajverima i maltretiranja, nekompatibilnost i ostalo te bih voleo neku koja nema problem softverske prirode. Za sada sam jos na XP SP3 ali preci cu jednog dana
(kada nabavim jos ram-a) na W7 pa je pozeljno da i tamo radi kako treba.
Ja nesto ne pratim tematiku, niti se nesto razumem u EAX, openAL pa mi je i to novost kada spominjete da EAX polako postaje nebitan, ajd dobro, ako vi kazete ondaK ok
Za sada sam najblizi nekom jeftinom resenju od ASUS-a recimo xonar DS mi izgleda ok jer nije skup pa ako me izneveri menjacu, a i svi uglavnom imaju pozitivna misljenja sto se tice kvaliteta zvuka. jedino me brine da li cu imati problem u nekim igrama sa efektima,zvukom itd zbog nepodrzavanja EAX 3/4 itd? Da napomenem da nemam 5.1 vec stereo tj. 2.0 sistem :wave:
Ono sto znam je da mrzim prckanje sa drajverima i maltretiranja, nekompatibilnost i ostalo te bih voleo neku koja nema problem softverske prirode. Za sada sam jos na XP SP3 ali preci cu jednog dana
Ja nesto ne pratim tematiku, niti se nesto razumem u EAX, openAL pa mi je i to novost kada spominjete da EAX polako postaje nebitan, ajd dobro, ako vi kazete ondaK ok
Za sada sam najblizi nekom jeftinom resenju od ASUS-a recimo xonar DS mi izgleda ok jer nije skup pa ako me izneveri menjacu, a i svi uglavnom imaju pozitivna misljenja sto se tice kvaliteta zvuka. jedino me brine da li cu imati problem u nekim igrama sa efektima,zvukom itd zbog nepodrzavanja EAX 3/4 itd? Da napomenem da nemam 5.1 vec stereo tj. 2.0 sistem :wave: